Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun eşi, Dinar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu, Dinar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastanenin yöneticisi Bora Büyükvanlı ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Yılmaz Baştürk ile poliklinikleri ve servislerde yatan hastaları ziyaret eden Eroğlu, hastalara, hasta yakınlarına isteklerinin olup olmadığını sordu.

Hastane personeliyle de bir süre görüşen Eroğlu, 100 yataklı yeni Dinar Devlet Hastanesinin yapımı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca eşinin selamlarını da ileten Eroğlu, sağlık sektöründeki gelişmelere dikkati çekti.

Ülke genelinde hastanelerin tam kapasite hizmet verdiğini belirten Eroğlu, "Sağlık, her şeyin başında geliyor. Doktorlarımız ve hemşirelerimiz, vatandaşlarımızın sağlıkları için gece gündüz çalışıyor. Tüm sağlık çalışanlarımızı kutluyoruz" dedi.

Dinar'da ilaçlama çalışması yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından çekirge ve tarla farelerine karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

İlçe genelindeki saha taramalarında, ilk etapta Dikici köyüne ait 500 dekarlık ve Karakuyu köyüne ait 300 dekarlık alan olmak üzere yoğun çekirge popülasyonu tespit edildi.  Söz konusu bölgede ilaçlama çalışması yapılırken, tarım arazilerinin zararlılarıyla mücadelenin sürdürüleceği bildirildi.

Dinar Kaymakamı Avni Kula ise yaptığı açıklamada, "Çiftçiler, konuya duyarlı olmalıdırlar. Tarlalarında süne, çekirge ve fare gibi zararlı yoğunluğu tespit ettiklerinde en kısa sürede ilçe müdürlüğümüzle irtibata geçmeleri gerekir" ifadesini kullandı.

Yerel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Dinar ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.

Açba, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin iktidar şemsiyesi altında olması gerektiğini savundu.  Muhalefetteki bir belediyenin, kente sağlıklı hizmet vermesinin imkanı olmadığını öne süren Açba, şöyle konuştu:

"Ancak ve ancak dönemin maaş ücretlerini ödeyebilir. Hatta onu da ödeyemez duruma düşebilir. Bu duruma düşen muhalefetteki belediyeleri gördük. İşte en yakın örneği, Sandıklı Belediyesi. Sandıklılılar, karar vermişler, 'Artık, AK Parti' diyorlar. Dinar'ın şöyle bir şansı var. Belediyeciliğe yeni başlayan bir başkan adayınız yok. Belediyecilikte geçmişte tecrübe yaşayan bir başkan adayımız var. İnşallah enerjisiyle ustalık dönemi olarak nitelendirebileceğimiz bu dönemde Yener Emeksiz... Gerçekten Dinar'a en iyi hizmeti vereceğine gönülden inanıyorum. Burada verilecek hizmetler konusunda bizlerde her zaman Yener Bey'in yanında olacağız. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu da Yener Bey'in yanında olacak. Hep beraber inşallah Dinar'ı yeniden inşa edeceğiz. Dinar'ı, Afyonkarahisar'ın en gözde ilçesi haline sokacağız. Halkın arasında gezdiğimizde şunu gördük. Gerçekten Yener Bey'e karşı büyük bir teveccüh var. Dinar halkı, bu dönem muhalefette kalmak istemiyor. Hizmet almak istiyor." - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

İlknur Yılmaz Veysel Eroğlu Dinar

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title