Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen: ''Bugüne kadar yanımda olan, başta eşim olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum''

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, Dünyada pek çok değişimin kadınların eliyle olduğunu ve Türk toplumunda değişimde kadının rolünün büyük olduğunu belirtti.

Günşen, yaptığı yazılı açıklamada, kadınlara yönelik pek çok projelerinin olduğunu,  kadınların, hak ettiği değeri almaları gerektiğini bildirdi.

Günşen, açıklamasında şunları kaydetti:

"'Biz, çıktığımız bu yolda kadınlarımızla yan yana, omuz omuza hareket ediyoruz. 'Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır' ifadesi yerine 'Her başarılı erkeğin yanında mutlaka bir kadın vardır' söylemini kendimize parola edindik. Başarıyı kadınlarımızla birlikte elde edeceğiz.  Özellikle kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik EMEK (Edirne Meslek Edindirme Kursları) Projesi ile kurslar düzenleyeceğiz. İşsizlik sorununun çözümüne katkı sunarken hem kadınlarımızın gelişmesini sağlayacak hem de Edirne ekonomisine genç ve dinamik bir işgücü potansiyeli kazandıracağız. Semt Konakları projemiz sayesinde hanımlarımız özel gün etkinliklerini bu konaklarda düzenleyebilecek. Bugüne kadar yanımda olan, başta eşim olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Günşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title