Haberler

33 yıldır her yerde aranan adam tesadüfen bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu hurdacının 33 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı. "Hayatımdan memnunum" diyen hurdacı ifadesinde "Ben geçmişime dair anne ve babamdan başka bir şey hatırlamıyorum. Onlar da ölmüşler. Ailemden kimseyi tanımıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum" dedi.

Çeşitli suçlardan aranması bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yapan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri, kum mevkiindeki Manavgat Stadı çevresinde devriye görevi yaptığı sırada 3 tekerlekli araba ile hurdacılık yapan bir şahsı şüphe üzerine durdurarak kimlik sorgulaması yaptı. Üzerinde kimlik bulunmayan şahsın beyanı doğrultusunda yapılan detaylı incelemede adının Kemal Demir olduğu belirlendi.

AİLESİ 33 YILDIR ARIYORMUŞ

Demir'in ailesi tarafından 33 yıldır arandığı, 2013 yılında anne-babasının ölmesi ve kardeşlerinin veraset ilamı çıkartabilmeleri için Yalova'da Sulh Hukuk Mahkemesine gaiplik davası açtığı, mahkemenin de yetkisizlik kararı vererek dosyayı son kez ikamet ettiği Alanya'ya gönderdiği ve Alanya Sulh Hukuk Mahkemesinin ise 28 Temmuz 2018 tarihinde gaiplik kararı verdiği belirlendi.

Jandarma şüphe üzerine durdurdu, 33 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı: Anne ve babamdan başka bir şey hatırlamıyorum

HURDA ARACININ YANINA GERİ GÖTÜRÜLDÜ

JASAT ekipleri tarafından Merkez Jandarma Karakoluna getirilen Kemal Demir, hakkında yapılan işlemlerin ardından ailesinin yanına dönmeyeceğini, yaşamını Manavgat'ta sürdüreceğini belirtmesi üzerine kum mevkiindeki hurda aracının yanına geri götürüldü.

Jandarma şüphe üzerine durdurdu, 33 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı: Anne ve babamdan başka bir şey hatırlamıyorum

"15 YILDIR MANAVGAT'TA YAŞIYORUM"

33 yıl önce 1991 yılında 17 yaşındayken anne-babası, abla ve ağabeyini arkasında bırakarak İzmit'ten ayrılan, önce Bodrum'a, ardından Kuşadası'na giden çeşitli işlerde çalışarak geçimini sağlayan Kemal Demir, "2002 yılında Manavgat'a geldim. Beni buralara çeken denizi ve deniz havasıydı. Başka hiçbir sebep yok. 1 yıl Manavgat'ta kaldıktan sonra Alanya'ya gittim. 2009 yılında yeniden Manavgat'a döndüm ve 15 yıldır Manavgat'ta yaşıyorum. Gördüğünüz gibi geri dönüşüm işi yapıyorum. Hayatımdan memnunum" dedi.

Jandarma şüphe üzerine durdurdu, 33 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı: Anne ve babamdan başka bir şey hatırlamıyorum

33 yıldır ailesinin arama gereği duymadığını belirten Kemal Demir, "Ben geçmişime dair anne ve babamdan başka bir şey hatırlamıyorum. Onlar da ölmüşler. Ailemden kimseyi tanımıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Gaiplik iptali ve miras gibi bir talepte bulunmayacağım. Yaşantımı burada sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Demir Manavgat antalya Güncel Yerel Yaşam

Erdoğan'dan Kabine sonrası 'kılıçlı yemin' çıkışı: Tahkikatı çok boyutlu yürütüyoruz

Erdoğan'dan Kabine sonrası çok sert, "Kılıçlı yemin" çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız

Erdoğan, Narin'e kıyanlara zehir zemberek sözlerle seslendi

Avcılar'da kaybolan 13 yaşındaki Sevda bulundu! Emniyetteki ifadesinden sonra babası gözaltına alındı

Kaybolduktan 3 gün sonra bulunan Sevda'nın babası gözaltına alındı

Narin Güran'ı dereye gömen itirafçının fotoğrafı ortaya çıktı

İşte Narin'e yapılan vahşeti tek tek anlatan itirafçının fotoğrafı

500

Yorumlar (22)

DODOK DODOK:

Kim bilir ne çileler çekmiş tek başına; ne kimseyi suçluyor ne de kimseden bir beklentisi var. Ama ne olursa olsun bir hayat böyle heba edilmelidir bence...

546
10
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Adamlar mirası paylaşacak bunumu arııyacak ömür boyu versin reddi miras yapsın nereye giderse gitsin

yanıt0
yanıt0
NediyonDegisik:

Muthis bende boyle kendimi kaybettiricem.

204
30
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

üzerine bişeyin yoksa arayıp soranın kayıp başvurusu yapanın olmaz değişik kardeş.

yanıt26
yanıt0
Aslan Öztürk:

Koful

yanıt5
yanıt0
Mehmet Kilinc:

Söyleyelim müge anlıyada oda seni aramasın

yanıt5
yanıt1
Halit:

boş adammış

17
210
yanıtYanıtla
NEFER OGLU:

Sen dolu ol

yanıt42
yanıt1
slim shady:

Birilerine hizmet ederek ömrümüz geçiyor. Zaten zaman belli bir yaştan sonra çok daha hızlı akıyor. Geriye dönüp baktığında ne kadar da yaşlanmışım diyorsun sanki dün gibi. Bu hayat gerçekten hiç adil değil olmadı olmayacak. Fırsatı olan hayatını özgürce yaşamalı tıpkı bu adam gibi...

182
10
yanıtYanıtla
birisiste:

istediğim yaşam şekli

158
21
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title