Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Bir Dizi Etkinlikle Kutlanacak

Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde, Nevşehir Belediyesi bir dizi etkinliğe imza atacak.

Terör elebaşı Fetullah Gülen'in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde, Nevşehir Belediyesi bir dizi etkinliğe imza atacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, Türk Milleti'nin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne yönelik olarak yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli ve dik duruşu ile aziz Türk milletinin güçlü iradesi ile önlendiğini belirtti. Ünver, yaşanan bu hainliğin yüzyıllar boyunca asla unutulmayacağını dile getirerek, darbe girişiminin 1. yılında hain odakların kirli emellerinin milletçe hatırlanacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Ünver, Nevşehir Belediyesinin organizatörlüğünde Diriliş Meydanı'nda 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü başlayacak ve 20 Temmuz 2017 Perşembe günü akşamında, Nevşehir'in 20 Temmuz 1954'de Bakanlar Kurulu kararıyla il haline getirilişinin 63. yıldönümü de olması nedeniyle final etkinliği ile gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün, anlam ve önemine uygun bir şekilde organize edildiğini kaydetti.

Kabaklı, Yıldızdoğan ve Işılak halkla buluşuyor

Ünver, etkinlikler kapsamında 16 Temmuz Pazar günü, Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı'nın Diriliş Meydanı'nda konser vereceğini belirterek, 18 Temmuz Salı günü akşamı da yine Türk Müziğinin güçlü seslerinden sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın konser vereceğini söyledi.

Ünver, Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunun 17 Temmuz ve 19 Temmuz tarihlerinde kahramanlık türküleri ve mehter gösterisi sunacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 20 Temmuz 2017 Perşembe günü de,Türk Müziğinin sevilen sesi Uğur Işılak'ın da halka açık bir konser vereceği müjdesini de verdi.

Ünver, Diriliş Meydanında 15-20 Temmuz 2017 tarihlerini kapsayan süre içerisinde,Milli İradenin yok edilmesini amaçlayan hain darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşanan gelişmelerin anlatılacağı video gösterilerinin yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'in de katılacağı demokrasi mitinglerinin düzenleneceğini söyledi.

Ünver, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde tüm Nevşehirlileri,ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte Diriliş Meydanına davet etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title