Haberler

21 Eylül 2021 balık dolunayı yüreğinin götürdüğü yere gitme

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
16.09.2021 11:04

Susanna Tamaro'nun Yüreğinin götürdüğü yere git isimli bir kitabı var. Aslında kitap muhteşem lakin kitabın içeriğinin bu dolunay ile hiçbir ilgisi yok. Kitabın bu dolunay ile ilgisi ismi evet yanlış okumadınız bu dolunayda kitabın isminin aksine yüreğinizin götürdüğü yere gitmenizi değil aklınızı kullanmanızı istiyorum. İsterseniz şimdi de dolunayın resmini çekelim.

Dolunay batı astrolojisine göre 21 eylül günü saat 02:54 de 28 derece balık burcunda gerçekleşiyor. Lakin dolunay vedik astrolojisine göre aynı gün aynı saatte 4 derece balık burcunda Uttara bhadra takım yıldızında gerçekleşiyor. Ayrıca dolunay Venüs ve Uranüs ile kare açı oluştururken Satürn ile de karşıt açı oluşturacak. Bu nedenle sert ve zorlu bir dolunay olduğunu söyleyebiliriz. İsterseniz dolunayın her burç için etkilerine geçelim.

Yükselen Koçlar

Beklenmedik bazı masraflar bu dolunayda sizleri bekliyor. Ailenizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir ve bu konular bir hayli canınızı sıkabilir. Bu dönemde yapacağınız seyahatlerde size keyif vermeyebilir ve bu seyahatler umduğunuz sonuçları vermeyebilir. Ayrıca bilinçaltınız sizleri çok fazla yoracak, kendinizi dışlanmış ve yalnız hissedebilirsiniz.

Yükselen Boğalar

Maddi kazançlarınızda azalmalar ve gelgitler olabilir. Maddi açıdan dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çevrenizdeki insanlarla tartışmaktan, kavgadan uzak durmalısınız. Bu konuda özellikle kariyer hayatınızda dikkatli olunuz. Zira kariyer hayatınızdaki bazı tartışmaların sonuçları sizlere çok büyük zarar verebilir. Sosyal açıdan sizleri bu dönemde çok zor bir süreç bekliyor. Çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz maddi ve manevi desteği bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

Yükselen İkizler

Toplumdaki imajınız, itibarınız ve sosyal statünüz bu dönemde zarar görebilir. Kariyer hayatınızda çok dikkatli olmalısınız. Sert ve geri dönüşü olmayan kararlar almamalısınız. Zam, terfi, atama gibi haberler bekliyorsanız bu haberlerde gecikme olabilir. İşsizseniz iş bulma süreciniz uzayabilir.

Yükselen Yengeçler

Bu dolunay sizleri hayatınızın birçok alanında ne yazık ki olumsuz etkileyebilir. Seyahat, eğitim, alım-satım ve anlaşmalarda çok dikkatli olmalısınız. Hayata dair birçok alanda şanssızlık yaşayabileceğiniz bu dönemde çevrenizdeki bazı insanlarla küslükler yaşayabilirsiniz

Yükselen Aslanlar

Bu dolunayda eğitim, askerlik, kariyer, söz, nişan, evlilik gibi her türlü uzun vadeli planlarınızda aksilikler olabilir. Bu neden uzun vadeli planlarınızı yeniden masaya yatırmanızı tavsiye ediyorum. Bazı hukusal konularda ne yazık ki aleyhinize kararlar çıkabilir. Bu süreçte hem kendi sağlığınız hemde çevrenizdeki insanların sağlığına önem vermelisiniz.

Yükselen Başaklar

Bu dolunayın aşk mağdurları sizlersiniz. Bir ilişkiniz varsa partneriniz ile aranızda bazı soğukluklar, tartışmalar, kavgalar ve kırgınlıklar olabilir. Sizlere tavsiyem son iki yılın popüler kelimesi olan karantina olacaktır. İlişkinizi karantinaya alın ve diğer insanlardan koruyun. Yalnızlar ise bu dönem yeni bir ilişkiye başlamakta çok zorlanabilirsiniz.

Yükselen Teraziler

Gündelik rutinlerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Zaman sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Bu nedenle aceleci hareketlerinizden dolayı bazı yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazı korkularınız, şüpheleriniz, endişeleriniz, zaaflarınız ve zayıflıklarınız ortaya çıkabilir.

Yükselen Akrepler

Duygularınızı kontrol etmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Ayrıca sezgilerinizde, yaratıcılığınızda azalma olabilir. Sevgi ihtiyacınız bir hayli artabilir. Bu nedenle partnerinizden beklentileriniz de artacaktır. Partnerinizle olan iletişime dikkat etmelisiniz. Onunla tartışmaktan uzak durmalısınız.

Yükselen Yaylar

Ailevi konular bir hayli gündeminizde olacak ve canınızı sıkacaktır. Birinci derece akrabalarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ayrıca her türlü alım satım işlerinden uzak durmanız gereken bir dönem sizleri bekliyor.

Yükselen Oğlaklar

Bazı iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bu iletişim sorunları çevrenizdeki bazı insanlarla istemediğiniz tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Yaşam enerjiniz bir hayli düşebilir.

Yükselen Kovalar

Napolyon ne demiş, para, para, para evet bu dolunayda gündeminiz maddi konular olacaktır. Gelir gider dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Gerek sizin gerek çevrenizdeki bazı insanların maddi sorunları canınız bir hayli sıkabilir.

Yükselen Balıklar

Bu dönemde duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. Öfke patlamalarınız nedeniyle kendinize maddi çevrenizdeki insanlara manevi zararlar verebilirsiniz. Her türlü değişiklikten uzak durmalısınız. Sağlık durumunuzda bazı olumsuzluklar olabilir.

title