Haberler

Derbiye Doğru

Eren Karadaş

Eren Karadaş

08.12.2023 03:54

Türk futbolunun iki çınarı Beşiktaş ve Fenerbahçe hafta sonu Dolmabahçe'de karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulunun ilk karşılaşması olurken, takımın başına yeni gelen Rıza Çalımbay'ında ilk ciddi sınavı olacağından önem taşıyor.

Derbide alınacak sonuç Beşiktaş'ın gelecekteki planlamasını etkileyebilir. Yönetimin ve taraftarın bu maça olan yaklaşımını yakından izleyeceğiz.

Haftaya lider giren Fenerbahçe cephesinde ise deplasmanda rakibini yenerek haftayı lider kapatmak ve rakibiyle puan farkını açmak istiyor.

Savunma hattındaki oyuncularının sakatlıklarından dolayı sıkıntı yaşayan iki takım rakip forvetler karşısında nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu.

Tüpraş Stadyumun'da taraftar desteğini de arkasında alacak olan Beşiktaş bu avantajı nasıl kullanacak hep birlikte maç sonucu göreceğiz.

Kara Kartal evinde derdi kaybetmemesi dikkatlerden kaçıyor. 2016 yılından beri Tüpraş Stadyumun'da çıktığı derbi maçların hiçbirini kaybetmeyen Beşiktaş rakiplerine son yıllarda kendi evinde üstünlük sağlıyor. Daha önce bu statta da rakibini 6 kere ağırlayan Beşiktaş bu karşılaşmaların 2'sinden galip ayrılırken 4 karşılaşma berabere bitti ve rakibine hiç mağlup olmadı. Bu seriyi devam ettirmesi açısından da önem taşıyan karşılaşmada bakalım nasıl bir sonuç alınacak.

Sonucunu sabırsızlıkla beklediğimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor dostane bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.

title