Haberler

Tosya'da 10 Bin Kök Süs Bitkisi Dikilecek

Güncelleme:

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçe geneline 10 bin kök süs bitkisinin dikileceğini açıkladı. Kavaklıgil, begonya ve farklı çeşitlerde süs bitkisi ile Tosya'nın rengarenk olacağını vurguladı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçe geneline 10 bin kök süs bitkisinin dikileceğini bildirdi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, begonya ve farklı çeşitlerde süs bitkisi ile Tosya'nın rengarenk olacağını vurguladı.

Şehri daha da güzelleştirmek ve vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için durmadan çalıştıklarını anlatan Kavaklıgil, "Yazın gelmesi ile cadde, sokak, kavşak, refüj ve parklarımıza yaz boyunca renkli kalacak mevsimlik çiçek ve çok yıllık bitki dikimine başladık. Belediyemiz bitki üretim tesisinde özverili çalışmaları ile binlerce süs bitkisinin yetişmesini ve dikimini sağlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yaşam

Volkan Kavaklıgil Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title