Haberler

Samsun'da Pratisyen Doktor, Damatlığıyla 6. Kattan Atladı

Samsun'da Pratisyen Doktor, Damatlığıyla 6. Kattan Atladı
Güncelleme:

Samsun'da hastanede tartıştığı eşiyle sorunlar yaşayan 26 yaşındaki pratisyen doktor A.B.B., evine döndükten sonra damatlık giyerek 6. kattan atlayarak ağır yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan A.B.B.'nin durumu ciddiyetini koruyor.

SAMSUN'da hastanede, meslektaşı da olan eşiyle tartışma yaşadığı belirtilen pratisyen A.B.B.(26), evine dönüp damatlığını giyerek 6'ncı kattan atladı. A.B.B.'nin ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, 3 Ekim akşamı, İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Meşale Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Gazi Devlet Hastanesi'nde çalışan pratisyen A.B.B. ile aynı hastanede görevdeyken, pratisyen eşi İ.P.B. (26) arasında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. A.B.B., işten erken çıkıp, evine gitti. Damatlığını ve rugan ayakkabılarını giyen A.B.B., 6'ncı kattaki evlerinden aşağı atladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.B.B., sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. A.B.B.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Yerel Haberler Damatlık 3-sayfa Samsun Sağlık Yaşam Suç

Narin'in nerede öldüğü belli oldu

Başsavcılık kararını verdi! Narin'in nerede öldüğü belli oldu

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

İzmir'deki parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdalesi

İran'dan dikkat çeken karar: Tüm uçuşlar durduruldu

İran'dan dikkat çeken karar: Tüm uçuşlar durduruldu

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title