Haberler

Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın Cenazesi Kırıkkale'de Defnedildi

Güncelleme:

Ankara'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

ANKARA'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın (48) cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz, 27 Ağustos'ta Ankara'daki evinde kalp krizi geçirdi ve Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti. Korkmaz'ın cenazesi, bugün memleketi Kırıkkale'ye getirildi. Osmangazi Mahallesi Mevlana Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenazeye; ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. 3 çocuk babası Korkmaz'ın cenazesi, Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kalp Krizi Kırıkkale Ankara Sağlık Yaşam Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title