Haberler

İzmit Belediyesi Soğuk Kış Günlerinde Sıcak Çorba Hizmeti Sunuyor

Güncelleme:

İzmit Belediyesi, kentin farklı noktalarında verdiği sıcak çorba hizmeti ile soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıtıyor. İşe ve okula gitmek için erken saatlerde kalkan vatandaşlara ikram edilen çorbalar, hastane, okul ve işe gidiş güzergahlarında hizmet veren ikram araçlarıyla ısınmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline geliyor. Ayrıca, İzmit Belediyesi mobil ikram araçlarında engelli personelin istihdamını da sağlıyor.

İzmit Belediyesi, kentin farklı noktalarında verdiği sıcak çorba hizmeti ile soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıtıyor.

İzmit Belediyesi Aşevi'nde hazırlanan sıcak çorbalar, soğuk kış günlerinde işe ve okula gitmek için sabanın erken saatlerinde kalkan vatandaşlara ikram ediliyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı hastane, okul ve işe gidiş güzergahlarında hizmet veren ikram araçları ısınmak isteyen vatandaşlarınuğrak noktası haline geliyor.

ENGELLİ DOSTU İZMİT BELEDİYESİ

İzmit Belediyesi, mobil ikram araçlarında engelli personelin istihdamını da sağlıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hafta içi her gün Kuruçeşme, Doğu Kışla, Yeni Cuma ve Ordu Evi'nde hizmet veren mobil ikram araçlarında çalışan engelli personel vatandaşların takdirini topluyor.

Kaynak: ANKA / Yaşam

İzmit Belediyesi Engelliler Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title