Haberler

İlişki Koçu Sevde İsteyin: İlgisiz kalmış kadın aldatır

Güncelleme:

Yönetici ve İlişki Koçu Sevde İsteyin, Haberler.com stüdyosunda ilişkiler üzerine konuştu. İsteyin'e göre, eğer bir kadın sevgisizlik ve ilgisizlik hissediyorsa, aldatma eğilimi gösterir. İsteyin, kadınların cinsellik girişimi olduğunda aldattığına ikna olduğunu, ancak bunun dışında 'sadece konuşuyorduk, arkadaştık biz' şeklinde düşündüğünü ve kendini akladığını belirtti.

Yönetici ve İlişki Koçu Sevde İsteyin Haberler.com stüdyosunun konuğu oldu. İsteyin, "Kocası ilgisiz ve alakasız ise kadın aldatma eğilimi gösteriyor" dedi.

"KADIN, CİNSELLİK HALİNDE ALDATTIĞINA İKNA OLUR"

İlişkiler hakkında konuşan İsteyin, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kadın ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğunda kocası ilgisizse, aldatma yönelimi gösteriyor. Kadın, sevgisizlikten ve görünmez olmaktan dolayı aldatma eğilimi gösterir. Eğer bir kadının cinsellik girişimi olduysa o zaman kadın aldattığına ikna olur. Onun dışında 'Sadece konuşuyorduk, arkadaştık biz' diye bakar ve kendini aklar.

Haberler.com / Berkan Tayfun - Yaşam

Aldatmak Kadın Yaşam Haberler

Suriyeli sığınmacılarla ilgili gerilim tırmanırken Bakan Güler'den net mesaj

Suriyeli sığınmacılarla ilgili gerilim tırmanırken Bakan Güler'den net mesaj

Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Ömer Çelik, sunucu Ecem Toplar ile evleniyor

Yeni Bakan Kemal Memişoğlu'nun 2 yıl önceki sözleri sağlıkçıları mest edecek

Yeni Bakan Kemal Memişoğlu'nun 2 yıl önceki sözleri sağlıkçıları mest edecek

Bakmadan Geçme

Mike Tyson- Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul maçı neden ertelendi? Mide yanması neden olur? Mide yanması nedir ve tedavileri nelerdir? Mide yanması belirtileri! Avusturya- Türkiye maçı bilgileri! Avusturya- Türkiye maçı nasıl izlenir? Canlı ve şifresiz izleme linki! TÜİK ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI MI? Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Haziran ayı enflasyon oranı beklentisi nedir? 20 bin öğretmen ataması mülakatları ne zaman? 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmen mülakat yeri sorgulama ekranı! ABD seçimleri ne zaman? ABD Başkanlık seçimi hangi tarihte? ABD Başkanlık seçiminde adaylar kim? Ters Yüz 3 ne zaman çıkacak? Inside Out (Ters Yüz) 3 ne zaman vizyona girecek, vizyon tarihi belli mi? TRT 1 frekans bilgileri güncelleme nasıl yapılır? TRT 1 frekans numarası kaç? Y kuşağı hangi yıllara ait, özellikleri neler? Y kuşağı kimler oluyor? Beşiktaş, Anderson Talisca'yı aldı mı? Talisca Beşiktaş'a mı geliyor? Ömer Çelik ile Ecem Toplar evleniyor mu? İddiaları doğru mu? Ecem Toplar kimdir? Ecem Toplar kaç yaşında, nereli? Ecem Toplar'ın kariyeri ve hayatı! Instagram çöktü mü, sorun nedir? Bugün 2 Temmuz Instagram sorun mu var? Instagram öne çıkanlar gözükmüyor! Instagram'da sorun mu var? Emekliler zam alacak mı? Emekli zammı ne kadar olacak? Olası senaryolar neler? 1915 Çanakkale Köprüsü ne kadar 2024? Çanakkale Köprüsü zamlandı mı?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, 'izmarit vergisi' geliyor

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, "izmarit vergisi" geliyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title