Haberler

Enkaza giren kaplumbağa kurtarıldı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasara yol açtığı Hatay'ın Defne ilçesinde yolda yürüyen bir vatandaş tarafından enkaz altında olan bir kaplumbağa, kurtarıldı. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde en büyük hasarın yol açtığı Hatay'da sahada çalışmalar devam ediyor. Bir taraftan hasarlı binalar yıkılıyor bir taraftan da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Defne ilçesine bağlı Armutlu Mahallesinde yolda yürüyen bir vatandaş da, enkaza giren bir kaplumbağayı fark ederek kurtardı. Kaplumbağa, vatandaş tarafından su verildikten sonra doğaya saldı.

Enkaza giren kaplumbağa kurtarıldı

HATAY - Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasara yol açtığı Hatay'ın Defne ilçesinde yolda yürüyen bir vatandaş tarafından enkaz altında olan bir kaplumbağa, kurtarıldı.

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde en büyük hasarın yol açtığı Hatay'da sahada çalışmalar devam ediyor. Bir taraftan hasarlı binalar yıkılıyor bir taraftan da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Defne ilçesine bağlı Armutlu Mahallesinde yolda yürüyen bir vatandaş da, enkaza giren bir kaplumbağayı fark ederek kurtardı. Kaplumbağa, vatandaş tarafından su verildikten sonra doğaya saldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Kaplumbağa Armutlu Defne Hatay Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title