Haberler

Edirne'de Şiddetli Yağış: Yollar Suyla Dolu

Güncelleme:

Edirne'de gece gök gürültüsüyle başlayan sağanak yağmur, sabah da etkisini sürdürmeye devam etti. Şiddetli yağış nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu. Yollardaki aşırı yağıştan dolayı vatandaşlar suyun içerisine girerek karşıya geçti. Yağmura hazırlıksız yakalananlar bina ve iş yerleri önüne sığınırken, bazı kişiler şemsiyeleri ile yağmurdan korunmaya çalıştı. Vatandaşlar ve çiftçiler yağmurun yağmasına sevindi. Ayrıca, yağmur yağışıyla kentte havalar biraz serinledi.

Edirne'de gece gök gürültüsüyle başlayan sağanak yağmur, sabah da etkisini sürdürmeye devam etti. Şiddetli yağış nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu. Yollardaki aşırı yağıştan dolayı vatandaşlar suyun içerisine girerek karşıya geçti.

Edirne'de sabaha karşı etkisini artıran sağanak dolayısıyla bazı yollarda su birikintileri oluştu. Trafikte çok büyük aksaklık yaşanmasa da yağmurun çok yağması vatandaşların işlerine gitmelerini olumsuz yönde etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar bina ve iş yerleri önüne sığınırken, bazı kişiler şemsiyeleri ile yağmurdan korunmaya çalıştı. Sağanak yağış nedeniyle yolların karşı tarafına geçmek isteyenler zorlandı.

Vatandaşlar ve çiftçiler yağmurun yağmasına sevindi

Mehmet Erdikuran, "Yağmur her yönüyle berekettir, çevre temizlenir, çiftçiye iyi gelir, yağması berekettir" dedi. Gökhan İlginç ise, "Yağmur rahmeti ile geldi; barajların dolması lazım, çiftçiye yağmur lazım. Edirne'de yağması bizleri sevindirdi" dedi.

Ayrıca, yağmur yağışıyla kentte havalar biraz serinledi.

Meteoroloji'den verilen bilgiye göre, yağmurlu hava gece geç saatlere kadar devam edecek. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sağanak Yağmur Edirne Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title