Haberler

Demirkol, Hal Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Ticaret Merkezindeki (ŞUTİM) hal pazarı esnafını ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Ticaret Merkezindeki (ŞUTİM) hal pazarı esnafını ziyaret etti. Taleplerini dinlediği esnafa belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Demirkol, "Esnafımızla hemhal olmak amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik" dedi.

Esnaf ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyip, taleplere anında karşılık veren Başkan Fevzi Demirkol, esnaf gezileri programlarını ŞUTİM ile devam ettirdi. İlk olarak Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneğini (ŞASEMKOM) ziyaret eden Başkan Demirkol'u, Dernek Başkanı Faruk Akbaş karşıladı. Dernek binasındaki görüşmenin ardından Başkan Demirkol, hal pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren esnaflar, çalışmalarından dolayı da Başkan Demirkol'a teşekkür etti. Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan ŞASEMKOM Derneği Başkanı Faruk Akbaş, "başkanıma ŞASEMKOM esnafı adına teşekkür ediyorum. Başkanımızla yerinde incelemek üzere ziyaretimize geldi. Esnafın sorunlarını dinleyip, hasbihal etti. Güzel gelişmeler oldu, vatandaşlarımız taleplerini birinci ağızdan başkanımıza iletti. Bu taleplerin çözümünü başkanımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Her zaman bizimle diyalog içerisinde olan başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Demirkol ise esnafla her fırsatta hemhal olduklarının altını çizerek, "ŞASEMKOM Başkanımız Faruk Akbaş ile birlikte hal pazarı esnafını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde esnafımızla hemhal olmak, esnafımızın işyeri burada olması itibariyle mahallelerinde karşılaşamadığımız esnafımızla muhabbet, sohbet etmek amacıyla bir araya geldi. Ayrıca esnafımız, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi vermek, esnafımızın bu hususta belediyemizin çalışmaları ve gerekse diğer kurumlarımızın çalışmalarıyla ilgili bize düşüncelerini aktardılar. Gayet faydalı, samimi, candan bir ziyaret oldu. Bizi sıcaklıkla karşılayan esnafımıza ve eşliklerinden dolayı Başkan Faruk Akbaş ile yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, ŞUTİM'den ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Fevzi Demirkol Faruk Akbaş Şanlıurfa Yaşam Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title