Haberler

Kemal Sunal repliğiyle yapılan bel altı paylaşım Ayşe Ateş'i isyan ettirdi: Yeter ulan, yeter!

Güncelleme:

1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası için geri sayım devam ederken eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ayşe Ateş son olarak kendisi hakkında yapılan videolu bir paylaşımı alıntılayarak "Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum, yeter! Yeter artık! Ne istiyorsunuz bizden? Kocası için adalet arayan bir kadının namusuna dil uzatacak kadar neden alçalıyorsunuz?" ifadelerine yer verdi.

Tüm kamuoyunun gözü kulağı 1 Temmuz'da ilk duruşması görülecek olan Sinan Ateş davasına çevrilmişken Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise davaya geniş katılım sağlanması için destek istiyor. Ancak bazı çevreler Ayşe Ateş'e sosyal medya hesapları üzerinden küfür ve hakaret dolu paylaşımlarda bulunuyor.

Ayşe Ateş'i küplere bindiren paylaşım: Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum

AYŞE ATEŞ HAKKINDA BEL ALTI PAYLAŞIM

"Milliyetçi Köken" isimli bir sosyal medya kullanıcısı Kemal Sunal'ın "Bombacı Mülayim" filminden bir sahneyi "Biliyor muydunuz? Ayşe Ateş İYİ Parti'den bedava para alıyor. Sizce karşılığında ne yapıyor? A) MHP karala görevi B) Estetik C) Yalan konuşma uzmanlığı" notuyla paylaştı.

Ayşe Ateş'i küplere bindiren paylaşım: Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum

PAYLAŞILAN VİDEOYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

O videoya kayıtsız kalamayan Ayşe Ateş ise "Bu kadar aşağılık, seviyesiz bir topluluk. Aşağıdaki videoya bakar mısınız. Küfür, hakaret, tehdit etmeden kendini ifade edemeyen, dosya ile iddianame arasındaki farkı bilmeyen, 18 aydır aynı yalanları sakız gibi çiğneyen, talimatla üzülüp talimatla sevinen, talimatla fikir beyan eden bir kalabalık… Geçirdiği kötü çocukluk döneminin ardından kadın düşmanlığına tutulmuş varlık kırıntıları. Bütün hezeyanları, hazımsızlıkları bir kadına önlerinde diz çöktürememiş, bir kadında karşılarında diz çökme emarelerini görememiş olmamaları. Hukuk kitaplarında 'Suç işleme özgürlüğüne sahip seçkin kitle' şeklinde bir tanımın olmadığı gerçeğiyle er ya da geç yüzleşecekler" diyerek paylaşımı yapan kişiye sert tepki gösterdi.

"NAMUSUMA DİL UZATACAK KADAR NEDEN ALÇALIYORSUNUZ?"

Yükselen tepkilerin ardından Ayşe Ateş aleyhinde yapılan paylaşım silindi. Ayşe Ateş ise söz konusu videoyu kendisi paylaşarak "Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum, yeter! Yeter artık! Ne istiyorsunuz bizden? Kocası için adalet arayan bir kadının namusuna dil uzatacak kadar neden alçalıyorsunuz? Paylaştığınızın arkasında duracak bir omurgaya bile sahip değilsiniz. Sürüne sürüne nereye varmayı planlıyorsunuz?" dedi.

"YAPTIKLARINIZI SİNAN İFŞA ETMEDİ AMA BEN EDECEĞİM"

Açıklamasının devamında paylaşımı yapanlardan hesap soracağını belirten Ateş, şöyle devam etti: "Ama yok öyle paylaşım silerek kurtulmak. Sinan'a yaptıklarınızı Sinan ifşa etmedi ama bana yaptıklarınızı ben edeceğim. Bu millet sizin ne kadar çirkef, iğrenç, seviyesiz olduğunuzu görecek. Hepinizle adalet önünde tek tek hesaplaşacağım. Adaletin şamarını sağlı sollu yiyeceğiniz gün uzak değil!"

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Kemal Sunal Sinan Ateş Ayşe Ateş Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Bakmadan Geçme

Almanya Danimarka maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Danimarka maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? 30 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Almanya Danimarka maçı neden durdu, ne oldu? Almanya Danimarka maçı iptal mi oldu, ertelendi mi? 1 Temmuz Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 1 Temmuz burç yorumları nedir? Almanya Danimarka maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Almanya Danimarka maçı ne oldu? Almanya Danimarka maçı CANLI izle! (EURO 2024) Almanya Danimarka EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İsviçre İtalya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İsviçre İtalya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsviçre İtalya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İsviçre İtalya maçı ne oldu? TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? (ÇÖZÜMÜ)
Evlerinin altındaki yılanlar için tüfekle nöbete başladılar! Anlattıkları 'Yer altı canavarı' söylentisine neden oldu

Evlerinin altındaki yılanlar için tüfekle nöbete başladılar! Anlattıkları "Yer altı canavarı" söylentisine neden oldu

500

Yorumlar (27)

Beşiktaşlı:

Sizin eşiniz faili meçhul bir cinayete kurban gitse, aramayacakmısınız katili. Adalet istemeyecekmisiniz yani. Katiller herkimse biran önce bulunur, merhumun aileside biraz olsun huzura kavuşur inşallah

1138
26
yanıtYanıtla
Mengele:

Eger katil veya katile destek veren yüksek siyasi varsa o zaman Adaleti bulmaniz imkansizdir

yanıt597
yanıt21
sade vatandaş:

geçen sene mansur yavaş aday olup başkan olsaydı azmettirenler çoktan parmaklıkların arkasındaydılar

yanıt18
yanıt5
SMMM:

BU KADIN GERÇKETEN TAM BİR MÜCADELECİ HELAL OLSUN DİYORUM SONUNA KADAR HAKLISIN SEN.

1041
43
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Allah her erkege arkasinda duracak coluk cocuguna sahip cikacak helal süt emmis dürüst ahlakli iffetli es nasip etsin,bu hanimin mücadelesini cesaretini takdir etmemek eldemi, bana göre elinde belinde silahla erkegim diye ortalikta dolasan bir cok kisiden daha mert ve cesur.

742
21
yanıtYanıtla
Erdal_19:

parti parti gezmenin sebebi belliydi zaten

58
679
yanıtYanıtla
Murat DOĞAN:

neymiş parti parti gezmesinin sebebi bi söylede bizde bilelim

yanıt36
yanıt4
Erkan Çamsarı:

Tiksinti verici insanlar Bu insanlar ile aynı havayı teneffüs etmek

580
17
yanıtYanıtla
VEFA:

Herkes kendine yakışanı yapar. Ayşe Ateş'e yapılan çirkin yorum ve benzetmeler Ayşe hanımdan hiçbir şey eksiltmez. Bunlar olsa olsa onun nasıl kirlenmiş ve seviyesi ayaklar altında bir camia ile karşı karşıya olduğunu, daha da ötesi amacına ulaşmada doğru yolda olduğunu gösterir....

522
19
yanıtYanıtla
Mengele:

Mahkemede üç çantaya ihtiyacınız var: birinde kağıt, birinde para ve birinde sabır."

200
11
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title