Haberler

Ardahan'da Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’in başkanlığında uyuşturucuyla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'in başkanlığında uyuşturucuyla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Ardahan'da uyuşturucuyla mücadele konusunda alınan tedbirler ve yapılması gereken çalışmaların değerlendirilip, gerekli bilgilendirmelerin yapılması amacıyla toplantı düzenlendi.

Vali Bilmez'in başkanlığında ki toplantıya, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Salih Kalkan, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu yararına çalışan dernek yetkilileri, oda başkanları ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, Ardahan'da uyuşturucu madde kullanım oranları ile mücadele konusunda nelerin yapılabileceği konusunda istişarede bulunuldu.

Vali Bilmez, Ardahan'da uyuşturucu madde konusunda büyük sorunların bulunmadığına işaret ederek, "Biz yine de üzerimize düşen çalışmaları yapıyoruz. Her ne kadar az oranda olsa da daha fazla büyümemesi noktasında bütün birimlerimizle birlikte mücadele ediyoruz. Uyuşturucu madde sadece para anlamında değil, toplumların kültürünü, birliğini, beraberliğini yok etmeyi de amaçlamaktadır. Baktığınız zaman uyuşturucu madde üretimi ve yayılmasının altından terör örgütlerinin çıktığını görmekteyiz. Biz bugün burada üzerine sorumluluk düşen herkesi bir araya getirerek, ortak bir mücadele ruhu oluşturmak istedik. Özellikle okul çevrelerinde güvenlik tedbirleri alıyoruz. Burada sizlere de büyük görev düşmektedir. Ardahan küçük bir şehirdir. Bu şehirde herkes birbirini az çok tanır. Dolayısıyla uyuşturucu madde konusunda eğilimi olanları veya yabancı gördüğünüz şahısları güvenlik birimlerimize bildirmeniz çok önemlidir. Eğer biz koordinasyonu iyi sağlayabilirsek, ve ortak bir ruhla hareket edersek, inanıyorum uyuşturucu madde denilen illet bu şirin kentimizin gündeminde yer edinemeyecek" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Faruk Köksoy Emin Bilmez Ardahan Kaymaz Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title