Haberler

AKOM'dan İstanbul için uyarı! Çarşamba günü kar geliyor

Güncelleme:

AKOM, İstanbul'un 8 Ocak pazartesi gününden itibaren Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisine gireceğini duyurdu. Buna göre kentte sıcaklıklar 5-8 derece düşecek, çarşamba günü ise kar yağışı etkili olacak.

Akom, İstanbul'da sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşeceğini; 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde yağışların kara dönüşmesinin beklendiğini açıkladı.

HAFTA BAŞINDA SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR

Meteoroloji'nin ardından AKOM'dan da İstanbul için kar uyarısı geldi. AKOM'un paylaştığı bilgilere göre, 8 Ocak Pazartesi'den itibaren etkisini gösterecek Sibirya kökenli soğuk hava, hafta ortasında etkisini arttırarak yer yer etkili kar yağışına sebep olacak. 12 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları öğle saatlerinde 16 dereceye ulaşacak. Akşam saatlerinde yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklenirken, gün içinde ve hafta boyunca lodos yönlü rüzgar, ılık hava getirecek.

9-10 OCAK'TA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Rüzgarın 20-45 kilometre/saat hızla esmesi bekleniyor. Lodosun getirdiği ılık havanın 8 Ocak Pazartesi'ye kadar sürmesi, hafta başı akşam saatlerinden itibaren ise İstanbul'un Sibirya bölgesinden gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına girmesi bekleniyor. Sibirya kökenli sistemle birlikte hava sıcaklıklarının 5 ila 8 derece azalması, yağmur ile başlayan yağışların 9 ve 10 Ocak'ta kara dönüşmesi öngörülüyor.

METEOROLOJİ DE KAR UYARISI YAPTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 4 - 10 Ocak 2024 tarihleri için yayınladığı hava durumu raporuna göre, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları salıdan itibaren azalacak. Çarşamba günü ise İstanbul dahil birçok yere kar yağacak.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Yaşam

İstanbul AKOM Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (8)

ARSLANOĞLU Hakan:

AKOM tahminleri kesin tutturuyor.

15
9
yanıtYanıtla
Özer Gül:

30-45dk yağar biteri görürsünüz.

15
5
yanıtYanıtla
Anastanapulos:

Aynen valla, doğru tespit

yanıt9
yanıt0
Burak Bayhan:

Gözde Hanım güzel haberlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..

1
14
yanıtYanıtla
mahmut:

Buna en çok eko sevindi. Tatil yolu göründü

1
13
yanıtYanıtla
RAİF ÖZKAN:

aralık ayından beri yağacak diyorlar, bir türlü yağdıramadı bu karı meteoroloji :D

8
1
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

NE ARALIĞI KASIMDAN BERİ AYNI HABERLER. HATTA EYLÜLDE YOK SON YÜZYILIN EN SERT KIŞI GECECEK , EL NİNO KIŞI GELİYOR. YOK DEPORTİVO LA CORINYA KIŞI GELİYOR HABER YAPILIP DURDU. :))))

yanıt8
yanıt1
mahalle sakini:

eko tatile çıksın

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title