Haberler

Valeri Karpin: Mallorca'dan Ayrılmayacağım

Güncelleme:

Adı Galatasaray ile anılan ve Mallorca'da zor günler geçiren Valeri Karpin, "Durumun farkındayım ancak işimin başındayım. Ayrılmayacağım." dedi.

Galatasaray ile adı geçen Rus teknik adam Valeri Karpin, Mallorca'daki görevi ve sarı kırmızı kulüple çıkan dedikodular hakkında cevap verdi.

"ZOR DURUMUN FARKINDAYIM"

Sporx'de yer alan habere göre; İspanya 2. Ligi Segunda'da 6 haftada 2 puan alan ve işini kaybedebileceği konuşulan Valeri Karpin; "Zor durumun tamamen farkındayım. Ancak korkmadan işimi yapmaya devam edeceğim. Baskıdan endişe duymuyorum. Problemleri çözmenin en doğru yolunu bulacağım ve benim endişem tamamen bununla alakalı." dedi.

"İŞİ BIRAKMAYACAĞIM"

İşi bırakacağı ve Galatasaray dahil başka bir kulübe gideceği hakkında gelen soruları yanıtlayan Karpin; "Birkaç hafta önce, kulüp beni gönderebilirdi ama şimdi durumum gayet net. Takım olarak durumumuz gayet hassas. Herkes risklerin tamamen farkında ve ben de işimi bırakıp gitmeyeceğim" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray İspanya Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title