Haberler

Vali Işık Kılbasan Köyünde Kur'an Kursu Açılışına Katılarak Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

İlimiz merkeze bağlı Kılbasan köyünde yapımı tamamlanan 4 - 6 yaş Kur'an Kursu'nun açılış programına katılan Vali Mehmet Alpaslan Işık, daha sonra Kılbasan köyünde bulunan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek aileler ve çocuklarla bir süre vakit geçirdi.

İlimiz merkeze bağlı Kılbasan köyünde yapımı tamamlanan 4 - 6 yaş Kur'an Kursu'nun açılış programına katılan Vali Mehmet Alpaslan Işık, daha sonra Kılbasan köyünde bulunan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek aileler ve çocuklarla bir süre vakit geçirdi. Kılbasan halkı tarafından yoğun bir katılım gösterilen açılış programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Köy muhtarı Adalet Orhan'ın açılış konuşması ve İl Müftü Vekili Sırrı Fuat Ateş'in yaptığı duanın ardından Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser'in katılımıyla Kılbasan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışı yapılan Kur'an Kursunda incelemelerde bulunan Vali Işık, daha sonra açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşların masalarını gezerek kısa süreli sohbetlerde bulunduğu çocuklara hediyeler verdi. Kursun yapımında emeği geçen hayırseverler ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Vali Işık, "bu güzel hizmetin Kılbasan köyümüze kazandırılmasında emeği geçen vatandaşlara ve kurumlarımıza teşekkür ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Kılbasan Köyündeki Kur'an Kursu Açılışının Ardından Vali Işık, Köy Yakınında Bulunan Mevsimlik İşçileri Ziyaret Etti Vali Işık ve Milletvekili Eser, ziyaretleri esnasında halat çekme yarışı yapan çocukların yarışmasına katılarak sevinçlerine ortak oldular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar kapsamında Gençlik Merkezi Liderleri ve Gönüllü Gençlerin nezaretinde okçuluk, dart, badminton ve çeşitli oyunlarla Mevsimlik işçilerin çocukları hem sporla buluşuyor hem de eğleniyorlar. Çocukların sevincine ortak olan Vali Işık, daha sonra mevsimlik tarım işçileriyle bir araya gelerek işçilerin sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Işık çocuklara hediye verdi. Çocuklarının bu tür sporlarla ve etkinliklerle vakit geçirmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten işçi aileleri bu imkanların sağlanmasından dolayı teşekkür ettiler. 26 Ağustos 2021 Perşembe günü gerçekleşen Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın Kılbasan köyündeki programlarına, Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutan Vekili Kenan Ay, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarı katıldı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mehmet Alpaslan Işık Selman Oğuzhan Eser Milletvekili Toplum Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title