Haberler

    Samsung Galaxy S23 Serisi Dokunmatik Ekran Sorunu

    Güncelleme:

    Samsung Galaxy S23 serisi için yayınlanan One UI 6.1 güncellemesinden sonra birçok kullanıcının dokunmatik ekran sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Sorunun Samsung'un güncellemesiyle değil, Google'ın Keşfet akışıyla ilgili olduğu belirlendi. Google'ın sorunu çözmek için çalışmalar yaptığı ve yakın zamanda tam bir çözümün beklenildiği açıklandı.

    Samsung Galaxy S23 serisi için resmi olarak yayınlanan One UI 6.1 güncellemesinin ardından, birçok kullanıcının dokunmatik ekran sorunu yaşadığı ortaya çıktı. İddialara göre, dokunmatik ekran gerekli hızda tepki vermiyor, hatta ekrana birkaç kez tıklamak zorunda kalınıyor.

    Yapılan araştırmalar neticesinde ise, sorunun Samsung'un yaptığı son güncellemeyle bir ilgisinin olmadığı ve bir Google uygulamasından kaynaklandığı tespit edildi. Google'ın Keşfet akışının sebep olduğu açıklanan bu durumun, yakın zamanda tam olarak çözülmesi bekleniyor. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

    Dokunmatik ekran sorunu tartışma yarattı!

    Samsung yönetimi yaşananla sorunla ilgili yaptığı son açıklamada, Google'ın da problemin farkında olduğunu ve çözmek için yoğun uğraşlar verdiğini belirtti. Kullanıcıları adeta çileden çıkaran dokunmatik sorununun, yakın zamanda halledileceği öngörülüyor. Marka ise şimdilik için geçici bir çözüm önerisinde bulundu.

    Buna göre, kullanıcılardan Google uygulamasının tüm verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatmaları isteniyor. Bu işlemi yapabilmek için, telefonunuzun Ayarlar menüsünden Google uygulamasına giderek Verileri Temizle komutunu vermeniz gerekli.

    Bunun ardından ise dokunmatik ekranın zaman içinde kendini yenileyerek daha isabetli çalışacağı söylenmekte. Ancak tam çözüm için resmi Google güncellemesini beklememiz gerekecek. Tüm bu gelişmelerin, günün sonunda kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

    Samsung, 3 modele yeniden aylık güncelleme verecek

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google yakın zamanda gerekli güncellemeyi yayınlayacak mı? Siz hiç Samsung bir akıllı telefon kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Samsung Galaxy Samsung Google Mobil Teknoloji Güncel Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı?
    3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

    3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

    500

    Yorumlar (1)

    Mehmet Durak:

    Benim Samsung s23 plus kamera sorunu var ön kamera bulanıklık ve arka kamerada netleme problemi var.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title