Haberler

    Valencia'nın Altıncı La Liga Şampiyonluğu

    Mayıs 2004'te Valencia Sevilla ile deplasmanda karşılaştı. Ligin bitimine öce hala üç maç vardı, ancak o hafta sonu maçını kazanırlarsa ve Real Madrid ve Barcelona her ikisini de kaybederse, Valencia şampiyon oluryordu. Ve tam olarakta bu oldu. Rafa Benítez’in öğrencileri Vicente Rodríguez ve Rubén Baraja'nın golleriyle kazandı ve kulübün altıncı LaLiga şampiyonluğunu elde etti.

    Mayıs 2004'te Valencia Sevilla ile deplasmanda karşılaştı. Ligin bitimine öce hala üç maç vardı, ancak o hafta sonu maçını kazanırlarsa ve Real Madrid ve Barcelona her ikisini de kaybederse, Valencia şampiyon oluryordu. ve tam olarakta bu oldu. Rafa Benítez'in öğrencileri Vicente Rodríguez ve Rubén Baraja'nın golleriyle kazandı ve kulübün altıncı LaLiga şampiyonluğunu elde etti.

    Kaynak: Dugout / Spor

    Valencia

    AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

    Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

    Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

    Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

    Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

    Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

    Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

    "Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title