Haberler

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan, sporcularına büyük destek

Güncelleme:

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde sporcularıyla yakından ilgileniyor.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde sporcularıyla yakından ilgileniyor.

TOSSFED, salgın sürecinde evlerinde hareketsiz kalmasını istemediği sporcuları için yeni bir uygulama başlattı. Uzun süredir evlerinde hareketsiz kalan sporcular, milli takım antrenörleri eşliğinde spor yapmaya başladılar.

Türkiye'nin her ilinde özel sporcular, antrenörler eşliğinde evlerinden alınarak sporları yaptırılıp tekrar evlerine bırakılıyorlar.

TOSSFED Başkanı Birol Aydın, sporcuların faaliyetlerini mart ayından bu yana salgın nedeniyle yapamadığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Federasyon olarak bir uygulama başlatarak, 'Onlar spor yapmaya gelemiyorsa biz gideriz.' dedik. Federasyonumuza bağlı antrenör ve kurul üyelerimiz vasıtası ile özel sporcularımızı evlerinden alıp,spor yaptırıp tekrar evlerine bırakıyoruz . Bu gönüllü uygulamada özel sporcularımıza emek veren tüm antrenör arkadaşlarıma, organizasyon kurulu üyesi arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum."

"Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik"

Birol Aydın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri sözü tuttuklarını söyledi.

Erdoğan'ın kendilerine büyük bir destek verdiğini vurgulayan Aydın, "Sayın Cumhurbaşkanımıza 'Nerede bir özel çocuk varsa bulup spor yaptıracağız'. diye bir söz verdik. Şartlar ne olursa olsun özel sporcularımızın yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz. Her zaman bize destek olan Sayın Cumhurbaşkanımız'a tüm özel sporcularımız adına teşekkür ederiz." diye konuştu.

Birol Aydın, tüm özel sporcuların "Engelliler Haftası"nı da kutladı.

Milli takım antrenörü Mürsel Kurt: "Her gün bir sporcumuzu statta antrenmana alıyoruz"

Federasyonun uygulaması kapsamında Malatya'da özel sporculara, salgın dönemindeki kurallara uyarak antrenmanları milli takım antrenörü Mürsel Kurt yaptırıyor.

Kurt, down sendromlu çocuklarla ilgilendiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu çocuklarımızla maskemizi takarak, sosyal mesafemizi koruyarak ve gerekli kurallara uyarak antrenmanı gerçekleştiriyoruz. Her gün bir sporcumuzu statta antrenmana alıyoruz. Bugün beraber olduğumuz Umut'la atletizm çalışması yaptık. Buradan başta başkanımız Birol Aydın olmak üzere federasyonumuza da teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Antrenörler olarak bu çalışma için hepsine gönülden teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Birol Aydın Türkiye Aydın Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title