Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta Mücadele Eden Çankırı Belediyespor, Teknik Direktör Problemini Sedat Özbağ ile Anlaşarak Çözdü.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Çankırı Belediyespor, teknik direktör problemini Sedat Özbağ ile anlaşarak çözdü.

Çankırı Belediyespor, Mustafa Kemalpaşaspor'un teknik direktörü Sedat Özbağ'la iki sezonluk anlaşma yaptı. Konu hakkında bir basın açıklaması yapan kulüp başkanı Celal Kaman, daha önce birlikte çalıştıkları Sedat Özbağ ile tekrar anlaştıklarını belirterek yardımcı antrenör olarak Arif Abanoz ve kaleci antrenörü olarak da Aslan Meriç ile anlaşma sağlandığını bildirdi.

Bir haftalık boşlukta 17'ye yakın teknik direktöre görüşme teklif ettiğini anlatan Celal Kaman, Sedat Özbağ'la mutabakata varıldığını belirtti.

Çankırı'yı ve grupta mücadele eden takımları iyi bilen bir teknik adamla anlaşmak istediklerini kaydeden başkan Kaman, "Sedat hocamız bizim kriterlerimize çok uygun geldi. Zaten geçmişte takımı çalıştırmıştı. Hocamız, çabuk adapte olabilecek bir kabiliyete sahip. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Takımdan hiçbir oyuncunun gitmediğini belirten kulüp başkanı Celal Kaman, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını ve birçok oyuncuyu izlemeye koyulduklarını dile getirdi.

Her takımda zaman zaman başarısızlıkların yaşandığını belirten Kaman, "Taraftarlarımızın desteğini sadece iyi günlerde değil kötü ve zor günlerimizde de 12 numaralı oyuncu olarak statta görmek istiyoruz. Çünkü başarısızlıklar sağlanan birlik ve destekle aşılabilir. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü kendi saha ve seyircimiz karşısında Gebzespor karşısına çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı sahada görmek istiyoruz. Ayrıca evimizde oynayacağımız son iki maçımızın bilet fiyatları 1 YTL'dir. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.

Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Maltepespor'un dönüm noktası olduğunu belirten Celal Kaman, "Bu maçtan mutlaka 3 puan alarak rahatlamak istiyoruz" diye konuştu.

(MD-BÖ-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor
Nevzat Bahtiyar'ın itirafları bakanlığı harekete geçirdi! 3 kişilik özel ekip soluğu Diyarbakır'da aldı

3 kişilik özel ekip şehre girdi, cezaevindeki aile üyelerine sıra dışı önlem getirildi

Komşu felaketi yaşıyor! Maden patlamasında ölenlerin sayısı 52'ye yükseldi

52 kişinin cansız bedenini teker teker böyle çıkardılar

Ankara bu iddiayı konuşuyor: Tepkiler üzerine geri çekilen yasa düzenlemesi geri dönüyor

Tepkiler üzerine geri çekilen yasa düzenlemesi geri dönüyor

RTÜK Başkanı Şahin'i kızdıran görüntü: Rezaletin bini bir para

RTÜK Başkanı'nı küplere bindiren görüntü: Rezaletin bini bir para

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });