Haberler

    Trabzonspor, Skorborddaki "Artık Sarmıyor" İfadesi Nedeniyle Galatasaray'dan Özür Diledi

    Güncelleme:

    Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maç bitiminde skorbordda yer alan, "Artık sarmıyor." şeklindeki ifade nedeniyle özür diledi.

    Trabzon spor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında dün Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin sıradan bir hadise olmadığını söyledi.

    Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında kötü oynayan futbolcuları bulunmadığını belirterek, "Oyun anlayışıyla, taktiğiyle, bütünüyle takım başarılıydı. Ünal Karaman hocamız, o gün için sakat olmayan ve en iyilerden oluşan bir kadro kurdu ve bunları da iyi yönetti. Taraftarı sevindiren, camiayı mutlu eden, bugün için büyük ihtiyaç olan bir galibiyet elde ettik." dedi.

    "4-0'LIK GALİBİYET, SIRADAN HADİSE DEĞİL"

    "Kazanırken, eksiklerimizi ve yanlışlarımızı da görmemiz lazım." ifadelerini kullanan Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yoksa bu sonuçlar sadece günlük sevinçlere vesile olur. Bilmeliyiz ki bugün yine bizim eksiklerimiz var, yine yanlışlarımız var. Sadece takım için değil, tüm camia için söylüyorum. Bunları düzenlememiz, geliştirmemiz lazım. Bir galibiyetle her şey düzelmiyor. Önümüzde 30 maç daha var. Daha da önemlisi, kulübün zorlukları, eksikleri var. Bu arada, insanları eleştirirken yapılan haksızlıkları gözden geçirmemiz lazım. Kullandığımız ifadeleri, spor üslubuna uygun hale dönüştürmemiz lazım. Trabzonpor'un 4-0'lık Galalatasaray galibiyeti, sıradan bir hadise değil. Bundan istifade etmeyi becerebilirsek, o zaman Trabzonspor'a kazanımlar sağlamış oluruz. En azından camia içi birliği, düzeni, huzuru, hoşgörüyü sağlayabilsek bile yeter. Trabzonspor için asıl büyük kazanım, o zaman sağlanmış olur."

    "GALATASARAY CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİZ"

    Hayrettin Hacısalihoğlu, maç bitiminde skorbordda yer alan, "Artık sarmıyor." şeklindeki ifadenin yakışık almadığını kaydetti.

    Kulüplerde görev yapan genç görevlilerin, fanatik duygularla zaman zaman bu tarz yanlışlara sebep olabildiğine dikkati çeken Hacısalihoğlu, "Biz, camia olarak asla bu davranışları tasvip etmeyiz. Bu davranışlar, Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakışmaz. Çünkü biz, sadece sahada değil, gönüllerde de şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bilinmeli ki konu incelenecek ve tekerrür etmemesi için her türlü önlem alınacaktır. Bu konuyla ilgili Galatasaray camiasından özür dileriz. Maalesef Türkiye'de bunlar çok yaşandı ama bizde olmaması lazım. Sadece bizim değil her kulübün bu yanlışları düzeltmesi gerekir." diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hayrettin Hacısalihoğlu Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

    İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

    İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

    Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    500

    Yorumlar (39)

    Hamsi Kafalılar:

    Biraz da feneri yenin yenebiliyorsanız. Adamlara kupamızı çaldınız diyorsanız her maç evinizde boş göndermiyorsunuz adamları. Galatasaray kim siz kim. Akhisar da geçen sene 6-1 yendi sizi . Herkesin haddini rütbesini bilsin. 40 yıl mı oldu şampiyon olmayalı . 4. büyükmüş hadi ordan.

    9
    10
    yanıtYanıtla
    LAZ:

    LAN SIKECILER SIZI. ARTIK O DEVIRLER BITTI FENEREDE SIRA GELECEK MERAK ETME. FENER SIZE 6 SOKTU. REZIL TAKIM GS. BIRAKIN BU AYAKLARI. 4 YEDINIZ ISABETLI SUTUNUZ BILE YOK. REZILLER. ALANYAYA 6 ATMAK KOLAY TABIIII. SIZ BU SENE DAHA COK YERSINIZ MERAK ETMEYIN

    yanıt3
    yanıt0
    galatasaraylı:

    Ya boş yapmayın sizde galatasaray gibi uefa kupasını süper kupayı sayısını ben bile unuttum türkiye kupasını alın. . . Şampiyonlar liginde uefa liginde galatasaray gibi Türkiyeye puan kazandırın hele bizimle eşit duruma gelinde o zaman konuşalım. . . Aramızda uçurumlar var herkes Rütbesini bilecek. . . ''''Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray''''

    7
    11
    yanıtYanıtla
    ceoct:

    eşit duruma gelindiği zaman konuşulacaksa buraya niye yazıyorsun. hadi git yoluna.

    yanıt0
    yanıt7
    şinasi:

    TRABZON SADECE GÜNÜ KURTARMIŞTIR 3 HAFTAYA KALMAZ ÜNAL İSTİFA SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLAR DEMEDİ DEMEYİN!

    12
    5
    yanıtYanıtla
    VE SONRA:

    Allah bize Trabzonsporun küme düştüğü günleri görmeyi nasip etsin inşallah

    7
    7
    yanıtYanıtla
    LAZ ADNAN:

    COK BEKLERSIN SEN BÜCÜR

    yanıt4
    yanıt3
    daha sonra:

    itin duası kabul olsa gokten kemık yagarmıssss

    yanıt3
    yanıt0
    SSS:

    TRABZON SIRADAN BİR KULÜP BU MAC DERBİ MACI BİLE DEGİL BENCE , BU KADAR BÜYÜTMESİN HAMSİLER (FENERBAHCELİYİM)

    8
    6
    yanıtYanıtla
    yorumsuz:

    ts spor en son nezmn şampıyon oldular adama sorarlar kendi ezikliklerini bu şeklide mi tatmin ediyolar

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title