Haberler

TFF Fair Play Ödülleri Nisan 2024 Dönemi Sahiplerini Belirlemek İçin Toplandı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, centilmenliği teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ödüllerin Nisan 2024 dönemi sahiplerini belirlemek için bir araya geldi. Kurul, Trendyol Süper Lig'de verilen ödüller için aday önerisi yapılmadığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, centilmenliğin teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturması amacıyla düzenlenen ödüllerin Nisan 2024 dönemi sahiplerini belirlemek için bir araya geldi.

Federasyonun açıklamasına göre başkanlığını Ali Erten'in yaptığı, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Banu Yelkovan, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Berrin Altınöz ve Metin Tekin'den oluşan TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu bu toplantıda nisan ayı için değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol Süper Lig'de "Ayın En Centilmen Futbolcusu", "Ayın En Centilmen Teknik Direktörü" ve "Ayın En Centilmen Takımı" kategorilerinde verilen ödüllerin Nisan 2024 dönemi için kurula aday önerisi yapılmadı.

TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu açıklamada "Trendyol Süper Lig'in Nisan 2024 dönemini kapsamak üzere, kabul edilmiş evrensel fair play kriterlerine uygun olarak öne çıkan adaylar ve fark yaratan davranışlar ile ilgili bir öneri yapılmamıştır. Kurulumuz kısa süre içerisinde sona erecek olan 2023-2024 sezonunun, futbolun evrensel birleştirici gücü ile dostluk, barış ve kardeşlik iklimi içerisinde centilmence geçmesi temennisini değerli kamuoyumuzla paylaşmaktadır." görüşlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig Centilmen Futbol Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title