Haberler

Son Dakika: Spor Toto Süper Lig maçları iki hafta şifresiz olarak yayınlanacak

Güncelleme:

Son dakika: Futbol camiasının depremzedeler için düzenlediği "Omuz Omuza Türkiye" yardım kampanyasına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, telefonla bağladı. Kasapoğlu, Süper Lig'de gelecek iki haftanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıkladı.

TFF ve Kulüpler Birliği önderliğinde futbolun en önemli figürleri "Omuz Omuza Türkiye" bağış kampanyasında bir araya geldi. Yayıncı kuruluş stüdyolarındaki etkinlik, spor kanallarından ortak yayınlanıyor. Saat 20:00'de canlı olarak yayınlanmaya başlayan gece 01.00'e kadar devam edecek.

MAÇLAR ŞİFRESİZ

Canlı yayına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de önümüzdeki iki hafta maçların şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. 3-13 Mart tarihlerinde oynanacak Spor Toto Süper Lig maçları şifresiz olarak izlenebilecek.

Son Dakika: Spor Toto Süper Lig, iki hafta şifresiz olarak yayınlanacak

"YAYINCI KURULUŞ İLE GÖRÜŞTÜK"

Bakan Kasapoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "beIN Group'la yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin iki haftasında yer alacak müsabakalar şifresiz ve herkese açık olması kararı alındı. Bu anlamda şükranlarımı iletmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

TFF'DEN 80 MİLYON

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de 80 milyon liralık bağış yaptıklarını belirterek, "Milletimizin başı sağ olsun. Depremden hemen ilk günü TFF olarak 20 milyon TL bir bağışta bulunduk. Arkasından tüm kulüplerimiz 59 milyon Lira bir bağış yaptılar. Yine 1. Lig kulüplerimiz 5 milyon TL bağış yaptı. TFF olarak bunun üzerine 16 milyon ekleyerek 80 milyon TL ile Omuz Omuza Kampanyasını açıyoruz. 100 konteynerin hemen siparişini verdik. 10 gün içerisinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapmaya başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Omuz Omuza Gençlik Türkiye Futbol Spor Spor Haberler Son Dakika

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500

Yorumlar (6)

Hakan:

Zaten ligden düşen ne şampiyonu kendi ellerinizle belirlediniz bu orta oyununu bedava sunsanız ne parayla sunsanız ne?

10
29
yanıtYanıtla
Semih Cinar:

Vay be bir futbolcunun aldığı 4 milyon euroyu koskoca TFF veriyor. Harika supper. Gs son transferine 15 milyon euro yani 300 milyon lira verdi

2
7
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Tribünlerde milleti yönlendirenler burda yok. Yazıklar olsun

5
0
yanıtYanıtla
Fatih m ozturk:

Geç kalınmış sevmiyelim ayıp olmasin

2
1
yanıtYanıtla
Fight4Freedom Fight4Freedom:

O bölgede ki insanlarımıza sende exeni belli bir süre ücretsiz yap ne olur ki sanki biz bişey istemiyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Berk Sokullu:

ister şifreli ister şifresiz yayınlat umrumda bile değil bundan sonra türkiye’nin kaybetmesinden yanayım kararım açık ve net ömrüm boyunca da kararım değişmeyecek

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title