Haberler

Yaşınızdan başınızdan utanın! Küçücük çocuğu öldüresiye dövdüler

Güncelleme:

Bilecik'te oynanan Amatör Lig maçı sonrası yaşanan olaylarda 10'u biber gazından, 1'i polis 14 kişi yaralanmıştı. O anlarda Söğütspor taraftarı 14 yaşında çocuğun ölesiye dövülme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde şampiyonluk adayları Söğütspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor, dün Söğüt İlçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi Söğütspor taraftarının Osmaneli deplasmanında yaşanan olaylar günlerce konuşulurken, güvenliğin yetersiz kalması da gözlerden kaçmadı.

OTOBÜSLERİN CAMLARI KIRILDI

Ertuğrulgazi Türbesi önüne gelindiğinde Söğütsporlu taraftarlar, 1308 Osmaneli Belediyespor futbolcular ve taraftarlarını taşıyan otobüslerin camları kırdı. Ardından otobüslerden inen taraftarları emniyet güçleri kontrol altına almaya çalıştı. Bu esnada 10'u biber gazından etkilenen 1'i polis, 14 kişi hastanelik oldu. 1308 Osmaneli Belediyesporlu teknik heyet, futbolcu ve taraftarlardan Söğütsporlu 14 yaşındaki Hüseyin Taha Akan da Söğüt İlçe Devlet Hastanesi'nden, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

KÜÇÜCÜK ÇOCUĞU ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞLER

Yaşanan olaylarda 14 yaşındaki Hüseyin Taha Akan'ın dövüldüğü anlar bir kafeteryanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kendini kovalayan şahıslardan kaçan Hüseyin Taha Akan'ın, Ertuğrul Gazi Türbesi'nde bir kafeteryaya sığınması ve ardından kendisini kovalayan taraftalar tarafından kafeterya içinde dövülmesi görülüyor.

"DİŞLERİNİ KIRIYORLAR"

Baba Fahri Akan, yaşanan olaylar sonrasında İHA'ya yaptığı açıklamada, "Perşembe günü oynanan Söğüt - Osmaneli maç sonunda çıkan olaylarda Osmaneli taraftarı türbede benim 14 yaşındaki çocuğumu, taş atanlarla hiçbir alakası olmadığı halde kovalayarak kafede sıkıştırıyorlar. Burada 20-25 kişilik Osmaneli teknik direktörü, futbolcular ve taraftarları ve bunlar kamera kayıtlarıyla bellidir çocuğumu öldürülesiye dövüyorlar. Çocuğumun dudaklarını patlatıyorlar, dişlerini döküyorlar, dişlerini kırıyorlar, gözü mor, kafasında şişlikler var. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar var, çocuğumu öldüresiye dövüyorlar ve bayıltıp bırakıyorlar. Çocuğumun çok şükür şu an sağlık durumu iyi, yalnız psikolojisi bozuk. Çocuk evden dışarı çıkmak istemiyor. Biz de olaylardan hoşnut değiliz, bizim tek isteğimiz suçlular cezalarını çeksin. Mülki amirlerimizden, emniyet amirlerimizden özellikle Bilecik Emniyet Müdürü ve Valimizden bu olayla ilgilenmesini istiyorum. Çocuğuma bu saldırıyı yapanların cezasız kalmamasını istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Güvenlik Kamerası Bilecik Futbol Söğüt Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (16)

İSKOÇYALI:

Beş kuruş etmeyen bir halka sahip ülkeden alışık olduğumuz manzaralar...

351
32
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Ne demek beş kuruş etmez bir Türk dünyaya bedel

yanıt33
yanıt270
İSKOÇYALI:

Gelir Geçer Her şey: He evet kesin öyledir. :)))

yanıt86
yanıt14
Çınar Saraç:

İmkan versinler bu Türkiye’de 1 dk yaşamam ailemi alırım medeniyeti olan hak adaleti olan insanca yaşayabileceğim bir ülkeye giderim , bu Türkiye’de çocukta yetiştiremezsin kendini de aileni de

214
40
yanıtYanıtla
ertunga alp:

kim verecek sana o imkanı sen kendin sağlayacaksın imkan verseler bizde neler yapacağız .buarada gideceğin yerlerdede bunlar var merak etme her fırsatta ülkemizi küçük görmenizden sıkıldık be kardeşim bi gidin de dönmeyin bi gidinnnn

yanıt57
yanıt121
ertunga alp:

medeniyeti olan hak adaleti olan insanca yaşayabileceğin yer neresi çok merak ettim Boş laf yapmakta üstünüzü yokkk ekmeğini yersiniz suyunu içersiniz birde nankörlük yaparsınız

yanıt52
yanıt124
İSKOÇYALI:

ertunga alp: Bir kaç ülke sayayım sana. 1- NORVEÇ 2- İSVEÇ 3- FİNLANDİYA 4- YENİ ZELANDA 5- DANİMARKA 6- İSVİÇRE 7- AVUSTURYA 8- AVUSTRALYA 9- HOLLANDA vs

yanıt94
yanıt38
Zübükzade:

Adalet Adalet hep diyoruz cezalar caydırıcı değil hırsızlık yapan serbest taciz eden serbest vs yazıklar olsun

124
2
yanıtYanıtla
TT:

Küçük bir çocuğu linç etmeye kalkanlara, polisimizde umarım onlara yakışır bi karşılama hazırlamıştır...

58
1
yanıtYanıtla
Yunus karakaş:

Bu ülkeden futbolu kaldirmaliyiz.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title