Haberler

Samuel Eto'o'dan bir skandal hareket daha

Samuel Eto'o'dan bir skandal hareket daha
Güncelleme:

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o skandal hareketlere imza atmaya devam ediyor. Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Brys, Kenya maçı sonrası Eto'o'nun, asistanlarından birisini listeye yazmadığını söyledi. Brys açıklamasında, "Bir daha olursa hemen bırakacağım, söz veriyorum! Yedek kulübesinde kimin olacağına karar veren kişi ben olmalıyım" dedi.

Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Brys, Kenya maçı sonrası Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ASİSTANINI LİSTEYE YAZMADILAR

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri J Grubu 3. maçında Kenya'yı konuk eden Kamerun, sahadan 4-1 galip ayrılmıştı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Marc Brys, Samuel Eto'o'nun başkanlığını yaptığı Kamerun Futbol Federasyonu'nun, asistanlarından birisini listeye yazmadığını söyledi.

Samuel Eto'o'dan bir skandal hareket dahaMarc Brys ve Samuel Eto'o

"BİR DAHA OLURSA HEMEN BIRAKACAĞIM"

Brys, Kenya maçının ardından yaptığı açıklamada "Yine arkamdan iş çevirdiler, listeleri asistanlarım olmadan yaptılar. Bir daha olursa hemen bırakacağım, söz veriyorum! Yedek kulübesinde kimin olacağına karar veren kişi ben olmalıyım" ifadelerini kullandı.

6 AY MEN CEZASI ALMIŞTI

Bu, 43 yaşındaki· futbol adamı Samuel Eto'o'nun ilk vukuatı değil. Aynı zamanda dünyaca ünlü eski bir futbolcu olan Eto'o, fai·r-play i·lkeleri·ni·n i·hlali· ve uygunsuz davranışları sebebi·yle geçtiğimiz günlerde futboldan 6 ay men edilmişti.

Haberler.com / Salim Can Özcan - Spor

Samuel Eto'o Samuel Eto Kamerun Futbol Kenya Spor

Bizim Çocuklar'dan İzlanda deplasmanında tarihi geri dönüş

Bizim Çocuklar'dan tarihi geri dönüş

Kabine sonrası dikkat çeken sözler: Ekran ekran dolaşıp sağa sola sataşıyorlar

"Ekran ekran dolaşıp sağa sola sataşıyorlar"

Bakan Tunç'tan Sur canisinin katlettiği İkbal Uzuner ile ilgili önemli açıklama

Sur canisinin katlettiği İkbal Uzuner ile ilgili gerçek ortaya çıktı

AK Parti, 'Öldüren kadar ölen de suçlu' diyen meclis üyesi için harekete geçti

AK Parti skandal sözlerin ardından harekete geçti

500

Yorumlar (1)

corci:

Eto bitmiş okeye oynuyor.

5
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title