Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde ilklerin maçı! 4 penaltı atılan Sevilla-Salzburg karşılaşması tarihe geçti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında Sevilla, sahasında Salzburg'la 1-1 berabere kaldı. 4 penaltının kullanıldığı karşılaşma Şampiyonlar Ligi tarihine geçti. Öte yandan Salzburg forması giyen Adeyemi, Şampiyonlar Ligi'nde takımına bir maçta üç penaltı kazandıran ilk futbolcu olarak tarihe geçti.

Devler Ligi'nde Sevilla ile Salzburg arasında oynanan maç nefes kesti. 1-1 berabere biten karşılaşmaya kullanılan penaltı sayısı damga vururken, Salzburg 21 yaş ortalamalı takımıyla tarihe geçti.

KARİM ADEYEMİ TARİHE GEÇTİ

NTV Spor'un haberine göre; Karşılaşmanın 12. dakikasında Karim Adeyemi'ye yapılan hareketi VAR incelemesi sonrasında hakem penaltı olarak değerlendirdi. Ancak beyaz noktaya giden Adeyemi, penaltı vuruşundan yararlanamadı. 20. dakikada bu kez Jesus Navas, Karim Adeyemi'ye sert girdi. Hakem Aleksei Kulbakov penaltı noktasını gösterdi. Bir dakika sonra Luka Sucic, penaltı atışını gole çevirdi ve Salzburg'u 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada kaleci Bono, Karim Adeyemi'ye yaptığı faul sonrası penaltına neden oldu. Bir dakika sonra Luka Sucic'in penaltı vuruşunda top sağ direkten döndü. Karim Adeyemi ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde takımına bir maçta üç penaltı kazandıran ilk futbolcu oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN GENÇ KADROSU

40. dakikada ise Sevilla, VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. İki dakika sonra topun başına geçen Ivan Rakitic, topu ağlarla buluşturdu ve Sevilla'ya 1-1'i getiren golü attı. Ivan Rakitic, Sevilla'nın Avrupa Kupaları'ndaki 100. golünü attı. İlk yarı 1-1 sona ererken; Salzburg'un kadrosu da dikkat çekti. Avusturya ekibinin 11'i 22 yıl ve 202 günlük yaş ortalamasıyla tarihinin en genç kadrosuyla Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Salzburg ayrıca, Aralık 2009'dan bu yana (Arsenal'in Olimpiakos kadrosu 21 yıl 215 günlüktü) Şampiyonlar Ligi'ne en genç kadroyla çıkan ekip unvanını elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Salzburg Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title