Haberler

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a soru: Teixeira'nın, Mesut Özil'den ne farkı var?

Güncelleme:

Deneyimli futbol adamı Rıdvan Dilmen, Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ın performansını değerlendirdi, bazı eleştirileri oldu. Dilmen, "Teixeira'nın Mesut'tan ne farkı var? 10 ay top oynamamış, hemen sahaya sürüyorsun. En az 3 ay lazım, hiç abartmıyorum. Sergen Yalçın'ı seviyorum ama bu hatadır. Maçı kaybedebilirdi" dedi.

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olan, Siyah-beyazlılar karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

TRT Sporda yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira'nın performansını yorumladı.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"5 DAKİKA DAHİ OLSA GİRMEMELİ"

"10 ay uzun bir süre. Mesut'tan ne farkı var? Mesut da 10 ay oyna mamıştı geldiğinde. Sergen Yalçın'ın bir hatası daha; Alex Teixeira 0-0 giden maçta oyuna almasıydı. Kaybedebilirdi de...

"EN AZ 3 AY LAZIM"

10 ay oynamayan oyuncu oyuncu Gaziantep deplasmanında 5 dakika dahi olsa oyuna girmez. Resmi maçta girmez, girer ama 3-0'ken girer. Ben kadroya bile almazdım, belki tribünde oturturdum. Sergen hoca bilir aslında bu işleri. 90 dakika oynaması için de minimum 3 ay lazım, hiç abartmıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex Teixeira Rıdvan Dilmen Mesut Özil Fenerbahçe Beşiktaş

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (1)

Hüseyin Dağdeviren:

Ya Rıdvan çok biliyorsunda bi takım çaliştirda görelim hoş çaliştirdigin takımlarda neler yaptığını gördük .Karşiyakayi borç batağına sürükledin. Fenerbahçeyi çaliştirdigin zamanıda gördük. Sen oturduğun yerden habire salla.

39
29
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title