Haberler

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Golbol Kadın Milli Takımı Kadrosu Belirlendi

Güncelleme:

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek Golbol Kadın Milli Takımı'nın kadrosu belirlendi. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından açıklanan kadroda, şampiyonluğa ulaşan sporcular yer alıyor. Başantrenör ve federasyon başkanı, sporcuların başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek Golbol Kadın Milli Takımı'nın kadrosu belirlendi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Paralimpik Oyunları, 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek. Ay-yıldızlılar, organizasyonun A Grubu'nda, Çin, İsrail ve Brezilya'yla mücadele edecek.

Son iki Paralimpik Oyunları'nda şampiyon olan Golbol Kadın Milli Takımı'nın kadrosunda; Sevda Altunoluk, Fatmagül Güler, Reyhan Yılmaz, Berfin Altan, Şeydanur Kaplan ve Sevtap Altunoluk yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Ayhan Yıldırım, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda sporcularına güvendiğini belirterek, "Sporcularımızın azmi, disiplini ve kararlılığı sayesinde bir kez daha gurur duyacağımızdan şüphemiz yok. Bu süreçte bizlere destek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türk Paralimpik Komitesine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Başantrenör Gültekin Karasu da sporcularının başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, "Hedefimiz yine altın madalya ve bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Milli Takım Türkiye Güncel Paris Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title