Haberler

Osmaniye'de Öğrenciler ve Öğretmenler Arasında Futbol Turnuvası Düzenlendi

Güncelleme:

Osmaniye'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere yönelik futbol turnuvası düzenlendi. Samet Aybaba Spor Lisesi tarafından düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı ve final maçında Sosyal Bilimler Lisesi'ni 3-2 mağlup eden Samet Aybaba Spor Lisesi şampiyonluğu elde etti.

Osmaniye'de depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için öğrencilere ve öğretmenlere yönelik 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde futbol turnuvası düzenlendi.

Samet Aybaba Spor lisesi tarafından düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı, turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."sözünün sloganlaştırıldığı ve fair play'in ön plana çıkarıldığı turnuvaya katılan öğretmenler ve öğrenciler spor yapmanın yanı sıra doyasıya eğlendi.

Bir hafta süren müsabakalar sonucunda, Sosyal Bilimler Lisesi- Samet Aybaba Spor Lisesi final maçında karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi yapılan seremoni şampiyonlar ligi finalini aratmayan anlara sahne oldu. Maçı Samet Aybaba Spor Lisesi 3-2 kazanarak şampiyonluğu elde etti. Sosyal Bilimler Lisesi turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, Hasan Aybaba Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımların ödüllerini, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Erbay Tan, tarafından verildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samet Aybaba Osmaniye Gençlik Futbol Spor Spor Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Bakmadan Geçme

Survivor Final oyununu kim kazandı? 10 Haziran Pazartesi Survivor ilk finalist kim 2024? Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi!
İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title