Haberler

Ömer Korkmaz'dan Hakem Eleştirisi: 'Nasıl Bir Kafayla Geldiğini Anlamıyorum'

Güncelleme:

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Sivasspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından hakem Yasin Kol'un yönetimini eleştirdi. Hakemin tutumunu sorgulayan Korkmaz, Türk futbolunda adalet ve fair-play beklediklerini vurguladı.

- Ömer Korkmaz : "Hakemin buraya nasıl bir kafayla geldiğini anlamış değilim"

KONYA - Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Sivasspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hakemin kötü bir hakem olduğu için söylemiyorum ama bugün buraya nasıl bir kafayla geldiğini anlamış değilim" dedi.

Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Konyaspor sahasında Sivasspor ile golsüz beraber kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, hakem Yasin Kol'u eleştirerek, "Türkiye'de futbolda şöyle bir algı var fair-play gibi daha düzgün bir yapı beklerken bugün maçı yöneten hakemin sahada ne yapmak istediğini gerçekten anlamadım. İki takımın oyuncuları gayet iyi niyetli ve oynamak için istekliydi. Hakemden beklenen ise sahanın bütününe hakim olması. Bütün tribünleri kendi üstüne getirterek aksine kararlar ile taraftarı ve sporcuları iyice tahrik etti. Hakemin kötü bir hakem olduğu için söylemiyorum ama bugün buraya nasıl bir kafayla geldiğini anlamış değilim. İç sahada mıydık, deplasmanda miydik bunu da anlamadım. Sarı kartlarla ince ince, hızlıca bizi kıydı. Rakip takımda sarı kartı olan oyuncuyu oyundan atamadı. Hakemler, Türk futbolu adına geliştirmek istiyorlarsa biraz özen göstersinler. Bugün Konya'da bu tepkiyi görürsünüz yarın gittiğiniz yerlerde ekmek yiyemezsiniz" şeklinde konuştu.

Ömer Korkmaz'dan Hakem Eleştirisi: 'Nasıl Bir Kafayla Geldiğini Anlamıyorum'
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ARDA AKIN AKKOCA - Spor

Yerel Haberler Ömer Korkmaz Sivasspor Konyaspor Politika Ekonomi Futbol Konya Spor

Derbide gülen taraf Aslan! Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Olay adam yine rahat durmadı! Yedek olduğu maçta kart gördü

Yedek olduğu maçta kart gördü

Adana'da 'süper hücre' kabusu! Şiddetli yağış sele neden oldu

Süper hücrenin vurduğu şehrimiz sele teslim

Adana'yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Polis memuru, araca bindirdiği küçük kıza cinsel istismarda bulundu

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });