Haberler

Offshore Şampiyonası'nın İlk Ayağında Stıhl Birinci Oldu

İlk ayağı Samsun'da yapılan '2013 Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası' Samsun Valiliği Grand Prix 1'de Stihl birinci, YKM Sport ikinci ve Angel Yachts üçüncü oldu.

İlk ayağı Samsun'da yapılan '2013 Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası' Samsun Valiliği Grand Prix 1'de Stihl birinci, YKM Sport ikinci ve Angel Yachts üçüncü oldu.

Samsun'da üçüncü kez düzenlenen 2013 Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ilk ayağı Samsun Valiliği Grand Prix 1, Samsun Limanı'nda yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da yapılan şampiyonaya 8 tekne katıldı. Tekneler, toplam 90 kilometreden oluşan parkurda 30 tur attı. Oldukça çekişmeli geçen yarışın sonunda Stihl teknesi ile yarışan Kerem Tuncer ve Tarık Öktem birinciliği elde ederken, Saruhan Tan ve Turgut Kaynak ikilisinden oluşan YKM Sport takımı ikinci, Cengiz Şıklaroğlu ve Levent Başak'ın yarıştığı Angel Yacht teknesi ise üçüncü oldu.

Binlerce Samsunlunun büyük ilgi göstererek izlediği şampiyonada biri İtalyan 7'si Türk sporculardan oluşan toplam 8 takım mücadele etti.

Yarışlarda Boğaç Hürzat ve Burak Tegül'ün pilotluğunu yaptığı WD 40 teknesi teknik bir arızadan dolayı ilk turda yarıştan çekilirken, Amerikalı Jerome Brarda ve İtalyan Giovanni Casagni'nin pilotluğunu yaptığı Powerboast & Yachts teknesi ise 19. turda virajda takla atarak yarıştan çekilmek zorunda kaldı.

Birinci olan Kerem Tuncer ve Tarık Öktem ikilisi ödülünü Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Almanya Kiel Valisi Cathy Kietzer'in alırken, ikinci olan Saruhan Tan ve Turgut Kaynak'a ödülünü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Azerbaycan Sumgait Belediye Başkanı Ebulfez Babayev verdi. Üçüncü takım olan Angel Yacht pilotları Cengiz Şıklaroğlu ve Levent Başak'ın ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve UIM Komiseri Ahmet İbrahim Boloushi'den aldı.

Yarın yine Samsun Limanı'nda ikinci ayağı yapılacak olan yarışmalar daha sonra 25-26 Mayıs tarihinde İstanbul Haliç'te, 15-16 Haziran'da İstanbul Pendik Marintürk'te 6-7 Temmuz'da Van'da, 27-28 Temmuz'da Balıkesir Erdek'te 21-22 Eylül İstanbul'da, 28-29 Eylül'de Gaziantep'de ve son olarak da 26-27 Ekim tarihinde de Mersin'de son bulacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kerem Tuncer İstanbul Samsun Yacht Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title