Haberler

Nihat Kahveci, Muslera'yı fena bombaladı: Bunu beklemezdim

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Galatasaray'ın Young Boys'a 3-2 mağlup olmasının ardından Nihat Kahveci, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'yı eleştirdi. Kahveci, Muslera'nın Galatasaray kariyerinde yediği en hatalı golleri yediğini iddia ederek, "Ben, Muslera'dan o golleri yemesini beklemezdim. Galatasaray'ı şampiyon yapan Muslera, o topları çıkarırdı" dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. Mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, Galatasaray kalesini koruyan Muslera'yı sert eleştirdi.

NİHAT KAHVECİ'DEN MAÇ SONU SERT SÖZLER

Ünlü yorumcu, deneyimli eldivenin Galatasaray kariyerinde yediği tüm golleri baz alarak dikkat çeken bir iddiada da bulundu. Kahveci, "3-2 döner. 3-0'lar dönmedi mi? Bu Galatasaray, bu turu döndürür. Döndürmeli! Hele ki Hakim ve Batshuayi'nin oyuna girdikten sonraki oyunuyla Bu tur içerde döner. İç sahada seyircinin desteğiyle Galatasaray turu alır. Çok heyecanlı maçtı. 2-0 olduğunda çok sevinen olmuştur İsviçre'de, sınırlarımız içinde. Ama ikinci yarıda Okan Buruk'un müdahaleleri, Muslera'nın sakatlığı... Geçmiş olsun oraları detaylandırıcam" dedi.

"EN HATALI GOLLERİ YEDİ"

Eleştirilerine devam eden Kahveci, "Seni yıllardır şampiyon yapan Muslera, belki de Galatasaray kariyerinin en hatalı peş peşe 2 tane golü yedi. Ben, Muslera'dan o golleri yemesini beklemezdim. Galatasaray'ı şampiyon yapan Muslera, o topları çıkarırdı. Her zaman Muslera mı kurtaracak? Bu sefer takım arkadaşları biraz Muslera'yı kurtardı... Evet, mağlubiyet kurtarma. Ben, bu Galatasaray'ın içeride bu turu geçeceğine inanıyorum. Özellikle ikinci yarıdaki futbolla" şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci, Muslera'yı fena bombaladı: Bunu beklemezdim
Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Nihat Kahveci Nihat Kahveci Galatasaray Galatasaray Young Boys Muslera Muslera Spor

ABD Merkez Bankası'ndan tarihi karar! 54 ay sonra faizi indirdi

FED'den yıllar sonra tarihi faiz kararı

İsrail tek kurşun atmadan Lübnan'ı kan gölüne çevirdi! İkinci siber saldırıda bilanço ağırlaşıyor

İkinci siber saldırıda ölü sayısı yükseliyor

İsrail Savunma Bakanı duyurdu: Savaşta yeni aşama başladı

İsrail Savunma Bakanı duyurdu: Savaşta yeni aşama başladı

Herkes yapılacak açıklamayı bekliyor! İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan 'Türkiye' detayı

İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan "Türkiye" detayı

500

Yorumlar (5)

Orhan Karakisla:

galatasaray bu futbolla ezilir gider

28
13
yanıtYanıtla
Hasan Öztürk:

Eleştirin olum korkmayın.fenerde bi topçu bi hata yapsın hemen kefeye koyarsınız taraflı medya.

10
6
yanıtYanıtla
Mehmet Al:

Normaldir abi her insan hata yapar herzaman hatasiz devam edemez gecen sene sampiyonlar ligi yari finalinde neuyer 1 hatali gol yedi topu elinden kacirdi finale cikamadi munich

8
3
yanıtYanıtla
murat özbaş:

Bombaladi derken ? ben bir bomba göremedimde..

7
0
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

muslera her sezon kötü başlıyor. sezon başı kampını iyi değerlendirmediği açık. yaşlandıkça form tutması uzun sürüyor. sezon içinde performansı müthiş ama sezon başı rezalet. GS yi tek başına şampiyon ettiği gibi GS yi tek başına şampiyonlar liginden elemişliği bile var ne yazık ki.

0
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });