Haberler

Nazilli Belediyespor, isim ve logo değiştirdi

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig'de şirketleşme kararı alan Nazilli Belediyespor, sezon sonunda ismini ve logosunu değiştirdi. Kulüp, yeni ismi Nazillispor A.Ş. ve yeni amblemiyle önümüzdeki sezon ligde başarılı olmayı hedefliyor.

TFF 2'nci Lig'de geçen sezon şirketleşme kararı alan ancak sezon içinde Futbol Federasyonu kanalıyla resmi hamle yapmayan Nazilli Belediye spor, lig bitince ismini ve logosunu değiştirdi.

Şirketleşen Nazilli Belediye spor'un yeni ismi ve amblemi belli oldu. Kulüp Başkanı Şahin Kaya kulübün adını sosyal medya hesabından Nazilli spor A.Ş. olarak yayınladı. Siyah-beyaz renklerden oluşan yeni amblemde kanatlı şahin, çubuklu logo ve Nazilli spor A.Ş. ismi yer aldı.

Nazilli Belediyesi'nin daha önce desteğini çekme kararı aldığı kulüple ilgili Başkan Şahin Kaya, "Biz tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çünkü bu kulübün Nazilli ilçemizi temsil ettiğini de çok iyi biliyoruz. İnanın bu kulüp göreceksiniz önümüzdeki sezon ligde başarılı olacaktır. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kulübümüz Nazilli ilçemizi spor arenasında en iyi ve başarılı bir şekilde temsil edecektir" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nazilli Futbol Güncel Spor

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Kahramanmaraş'ta şiddetli deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Kayıt parası için 'Şehir efsanesi' diyen Bakan Tekin'i zora sokacak video

Kayıt parası için "Şehir efsanesi" diyen Bakan Tekin'i zora sokacak video

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title