Haberler

Nasıl kaybettiklerini çocuğa anlatır gibi anlattı! Mourinho'dan beyin yakan derbi yorumu

Nasıl kaybettiklerini çocuğa anlatır gibi anlattı! Mourinho'dan beyin yakan derbi yorumu
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldukları derbinin ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli antrenör, "Aptalca bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı" dedi. Mourinho'nun o sözleri çok konuşuldu.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 mağlup oldukları Galatasaray derbisinin ardından açıklamalar yaptı

"ONLAR ÇOK GOL ATTIĞI İÇİN KAZANDI"

Mücadeleyi değerlendiren Mourinho, "Aptalca bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı. Ne kadar pozisyon yaratmamızın hiçbir önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın bir önemi yok. Tek önemli olan şey bugün onlar 3 gol attı, biz 1 gol attık" dedi.

"BU BİZİM HATAMIZ"

Karşılaşmayı da değerlendiren deneyimli antrenör, "Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Biz sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Onlar daha çok gol attığı için kazandı. Amrabat çok iyi bir ikinci yarı geçirdi. Sahte, hibrit bir stoper olarak harika oynadı. İlk yarı eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve En-Nesyri de elinden geleni yaptı. En-Nesyri şans da buldu ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem. Rakibimiz 2 taç atışından gol buldu, bu bizim hatamız. Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi, biz atamadık" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Spor

Derbide gülen taraf Aslan! Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda devirdi

Galatasaray'dan maç sonu Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşımlar

Galatasaray'dan maç sonu Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşımlar

Derbinin özeti gibi kare! Herkes Okan Buruk'un Mourinho'ya attığı bakışı konuşuyor

Herkes bu kareyi konuşuyor

Ölüme böyle gitmiş! İşte Metin Arolat'ın sahnedeki son anları

İşte Metin Arolat'ın sahnedeki son anları

500

Yorumlar (17)

Veysel null:

Burdan kuşları Kadıköy'de kendi evinde öttüren Galatasaray a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ;) :) HAHAHAHAHAHAHA

131
33
yanıtYanıtla
İsmail Kavas:

Biri buna çok gol atanın kazandığını anlatsın.. bu ne biçim açıklama. :))) morinyo reis feneri ketenpereye getirdi. Ama Fenerlilerin bundan haberi yok :)))

107
12
yanıtYanıtla
Rıdvan Göker:

Dünyaca ünlü T.D Mourinho nun maç sonu açıklaması ile bizim mahallede ki komşu Hasonun açıklaması aynı olmuş.Bu durumda Haso da teknik direktörlük yapabilir..??

92
12
yanıtYanıtla
Mücahit Kılıç:

Uzatmayalım tazminatı verinde gideyim yiyeyim demek istemiş

82
6
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Anlat anlat biz yalanıda hihayeyide severiz. bükemediğin bileği öpeceksin morhiiiiiiinnhooooo

59
6
yanıtYanıtla
Veysel null:

Morinyo ymuş peeeehhhhh.Kuşları Kadıköy'de kendi evinde öttüren Galatasaray a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ;) :) HAHAHAHAHAHAHA

48
16
yanıtYanıtla
Emir Güler:

BUNUN BEYNİNİ KUŞA TAKSAN KUŞ TERS UÇAR

51
3
yanıtYanıtla
Baris Koc:

aaaaaaaaaaa biz yanlis biliyomusuz.senelerdir cok gol yiyen kazaniyor saniyorduk..bu adama helal olsun cok gol atan kazaniyormus

41
6
yanıtYanıtla
lost tesera:

Ahaaaa :) bildi

40
4
yanıtYanıtla
Yilmaz Haydar:

demistim bu adam yasadigini yasadi feneri sampiyon yapsada zevk almas cunku bizim futbolu cok kucumsuyor fener ismail kartala hainlik eti cunku gecen sene sapiyonlugu kilpayi kacirdi 100 puan topladi siz ismaile geri döneceksiniz unutmayin mourinho yilbasinda yok

33
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });