Haberler

    Muhteşem Leipzig

    Bundesliga'da son olarak 26 Ekim 2019’da Freiburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden RB Leipzig, sonrasında oynadığı dokuz maçta sekiz galibiyet ve bir beraberlik aldı.

    Bundesliga'da son olarak 26 Ekim 2019’da Freiburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden RB Leipzig, sonrasında oynadığı dokuz maçta sekiz galibiyet ve bir beraberlik aldı. Bu süreçte Leipzig'in zirve yarışı verdiği Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach ve Borussia Dortmund ise önemli puan kayıpları yaşadı.

    20 golle takımın en golcü ismi olan Timo Werner ve yedi asistle bu alanda takımının lideri olan Christopher Nkunku ikilisi gol ve asist konusunda sezon başı beklentilerini 2,4 kat aşmayı başardı. Sahanın orta bölümünden Marcen Sabitzer ve Emil Forsberg, Werner’e 13 golle yardım ederken Yussuf Poulsen, Konrad Laimer, Marcel Halstenberg ve Patrik Schick gibi hem ofansif hem de defansif bölgelerde görev yapan oyuncular 8,1 kilit pas ortalaması ve toplamda dokuz asistle skora katkıda bulunuyorlar.

    Takımın genç teknik direktörü Julian Nagelsmann, şu ana dek en fazla 4-4-2 dizilişini kullandı. Nkunku ve Sabitzer’in kanatlarda, Poulsen ile Werner’in uçta olduğu hücum hattında rakiplerin sağ stoper bölgesine %45,1’lik pres oranı uygulanıyor ve bu yöntemle gol aranıyor. Gol aranırken normal hücum düzeninde Laimer ve Demme ikilisinin orta sahadan kanatlara yönlendirdiği paslar etkili oluyor. Savunmada ise Ilsanker ve Upamecano ikilisinin hem hava hâkimiyetinde hem de kısa ve hızlı paslarla gelen rakip hücum oyuncularına karşı başarılı olmaları, Leipzig’in zirveye giden yolda güç kazanmasını sağladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bundesliga Freiburg Haberler

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    Bakmadan Geçme

    24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi?
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title