Haberler

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Taekwondo Minikler İl Şampiyonası'nda başarılı oldu

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Taekwondo Minikler İl Şampiyonası'nda sporcular 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük elde etti. Şampiyonada başarılı olan sporcular, Türkiye Şampiyonası'nda Muğla'yı temsil edecek.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Taekwondo sporcuları Minikler İl Şampiyonası'nı 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük kazanarak tamamladı.

Taekwondo Minikler Muğla İl Şampiyonası büyük bir coşku içinde Menteşe Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şampiyonada; Dalaman, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Ula, Yatağan ilçelerinden, 12 Spor Kulübü ve 100'e yakın sporcu mücadele etti. Burada birinci olan sporcular, 9-14 Temmuz'da Sivas'ta yapılacak olan Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Muğla'nın "A Takımı" olarak mücadele edecekler. Muğla'da yapılan minikler il seçmelerine toplamda 85 sporcu katılım sağladı. Köyceğiz İl seçmelerine 5 sporcu ile katıldı. Sporcular 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük kazandı. Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, "Dereceye giren veya giremeyen, tatamiye çıkıp ter döken mücadele eden tüm sporcularımıza tebrik ve teşekkürlerimi iletirken, onlara emek veren emektar antrenörlerimize, onların maçlarını yöneten emektar hakemlerimize, masadan sahaya tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimiz ile bizleri yalnız bırakmayan herkese de saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Sivas'ta Türkiye Şampiyonası'na katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Köyceğiz Türkiye Turnuva Güncel Muğla Spor Ula

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title