Haberler

Montella'dan Avustura maçında Arda Güler'e yeni görev

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in cezalı olmaları nedeniyle Avusturya maçında ilk 11'de değişikliklere gidecek. İtalyan teknik adam, Arda Güler'i merkeze kaydırarak sağ kanatta İrfan Can Kahveci veya Kerem Aktürkoğlu'na görev vermeyi planlıyor.

EURO 2024'te son 16'ya kalan A Milli Takımımızda teknik direktör Vincenzo Montella, Hakan Çalhanoğlu Samet Akaydin'in cezalı olmaları nedeniyle Avustura maçında ilk 11'de değişikliklere gidecek.

ARDA'YA YENİ GÖREV

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, İtalyan antrenör Montella, sarı kart cezalıları Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in yokluğunda Avusturya maçının 11'ini belirlemeye başladı. Montella, Arda Güler'i merkeze kaydırarak sağ kanatta İrfan Can Kahveci veya Kerem Aktürkoğlu'na görev vermeyi planlıyor. Samet'in yerinde ise cezası biten Abdülkerim Bardakcı 11'de yer alacak.

MÜCADELE 2 TEMMUZ'DA

EURO 2024'te son 16 turu karşılaşmaları 29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında oynanacak. A Milli Takım'ın maçı ise 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı İrfan Can Kahveci Vincenzo Montella Kerem Aktürkoğlu Hakan Çalhanoğlu Milli Takım Arda Güler Avusturya Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Nilay Durmaz:

Yine saçma sapan kadro kurmasin. Cenk Tosun forvet oynamalı. Sağda barış solda Kenan arkalarında Arda.

106
8
yanıtYanıtla
iskender aybaroglu:

Aynen öyle uygularsa bunu güzel olur

yanıt49
yanıt2
Melisa Ozkan:

Arda henuz Oyun kuramiyor Cok calismasi lagzim

76
24
yanıtYanıtla
T.C. Vatandaşı:

Kardeşim sende Türkçe yazamıyorsun, çok çalışman lazım. ;)

yanıt64
yanıt13
Turbo Levent:

ALPAY EMRE BELÖZ VE ARDA FUTBOLUN BİLİNEN ADAMLARIDIR AYNI FABRİK ÜRETİMİ ZORROLAR

yanıt3
yanıt3
hic33:

Bu adam işi bilmiyor.Bu takım santrforsuz olmaz.Dikkat edin, oyuncular sağdan soldan ortadan atak geliştiriyor belli bir santrfor olmadığı için takım gol atamıyor, atak boşa gidiyor.Sağda oynatılınca en doğru yerde ve en iyi iş yapan Barış var zaten ne alaka?

44
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Montellaya güveniyorum, Avusturya’ya karşı elensek bile yola devam edilmeli. Adam tarihimizde ilk kez Avrupa şampiyonası elemelerine bizi lider olarak taşıdı, gitti gruptan 2 galibiyetle çıkmamızı sağladı. Herkes Türkiye’nin iyi futbol oynamadığını söylüyor haklı olabilirler ama bu takım daha çok genç. Son 16 takım arasına giren en genç takım biziz. Bence destek vermeliyiz. Ben Avusturya’yı yeneceğimizi de düşünüyorum.

32
15
yanıtYanıtla
Baba Can:

Eleştiriler olmasa biraz zor çıkardık eleştiri iyidir

yanıt1
yanıt0
murat özbaş:

KORKMADAN oynayin !yeter artik

40
0
yanıtYanıtla
Nuh Malkoc:

Mücadele gücü çok zayıf sadece teknikle olmuyor pres yok.

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title