Haberler

Mersin İdmanyurdu İlk Yarıdan Memnun

Güncelleme:

Mersin İdmanyurdunun teknik direktörü Hakan Kutlu, birkaç maç dışında iyi ilk yarı geçirdiklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, birkaç maç dışında iyi bir ilk yarı geçirdiklerini söyledi.

Kutlu, geçen sene göreve başlarken takımın hemen hemen ligden düşmüş bir konumda olduğunu belirterek, "Başkanla yaptığımız görüşmemizde, geçen sene bu yıl için hedefi şampiyonluk olarak belirlemiştik. Bu yönde transfer çalışmaları yaptık. Sağlam karakterli ve iyi oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Birkaç maç dışında iyi bir ilk yarı geçirdik" dedi.

Ligin ilk yarısı itibarıyla ikinci sırada yer alan takımla aralarında 4 puan olduğunu hatırlatan Kutlu, "Kaybettiğimiz puanlar sahamızdaki maçlardaydı. İki maçta 47. dakikalarda eksik kalarak kaybettik. İlk yarı sonu için 35 puan hedeflemiştik, 33 puan yapabildik. Oynadığımız iyi maçlar vardı. 3-0 geriden gelip 5-4 kazandığımız tarihi Samsunspor maçı vardı. Ezeli rekabette ligin son maçında Mersin İdmanyurdu'nun 18 yıldır yenemediği Adanaspor'u 3-0 gibi net bir skorla yendik" diye konuştu.

"Maddi sıkıntılarımız var"

Hakan Kutlu, ikinci yarı öncesinde maddi sıkıntılar nedeniyle bazı önemli oyuncularını kaybettiklerini ancak bunun yanı sıra transferler yaptıklarını da söyledi.

Kenan Şahin, kaleci Mahmut ve Lawal'ın takımdan ayrıldığını hatırlatan Kutlu, ligin iyi kalecilerinden Ahmet Şahin'i kadrolarına kattıklarını ifade etti.

İlk yarıda üst sıralarda yer alan rakipleriyle deplasmanda karşı karşıya geldiklerini ve ikinci yarıda hepsini sahalarında konuk edeceklerine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"İlk haftayı maç yapmadan geçtikten sonra Orduspor'u sahamızda konuk edeceğiz. Yukarıyı ilgilendiren ve bizim ikinci yarıya iyi giriş yapmamızı sağlayacak bir maç olacak. Ligin son maçlarında çok iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar alıyorduk. Bunu sürdürmek ve hedefe giden yolda morallenmek için Orduspor maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başarırsak, puan tablosundaki yerimizi de iyi konuma getireceğiz."

Kutlu, Mersin İdmanyurdu taraftarına da seslenerek, "Taraftarımız Adanaspor maçında hemen hemen stadı doldurdu. Daha öncesinde en fazla 5 bin kişiye oynuyorduk, son maçımıza 20 bin kişi geldi. İkinci yarıda da bu taraftarı toplayabilirsek. bizim için itici bir güç olacaktır" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Hakan Kutlu Adanaspor Orduspor Spor

Raporda büyük bir soru işareti var! Narin'in kopuk bacağıyla ilgili kafa karıştıran ayrıntı

Narin'in kopuk bacağıyla ilgili kafa karıştıran ayrıntı

Savaşın ayak sesleri! Hizbullah'ın misillemesi sonrası İsrail yeniden Beyrut'u vurmaya başladı

Hizbullah misilleme yaptı, İsrail anında karşı atağa geçti

Masaj detayı çok konuşulur! Seçil Erzan, Fatih Terim'den aldığı paraları ne yaptığını ilk kez anlattı

Fatih Terim'den aldığı paraları ne yaptığını ilk kez anlattı

Yol tartışması kanlı bitti: Baba, oğul ve gelin av tüfeğiyle öldürüldü

Baba, oğul ve gelin öldürüldü

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });