Haberler

Merih Demiral'ın bozkurt işaretine Alman gazetesinden skandal yorum

Güncelleme:

Almanya'da yayın yapan ünlü Bild gazetesi, Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yendiği Avrupa Şampiyonası maçında Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretini "Faşist kurt selamı" şeklinde yorumladı.

Dün gece oynanan EURO 2024 maçında Avusturya'ya 2 gol atarak takımımızı çeyrek finale çıkaran ve maç sonunda yaptığı bozkurt işaretiyle gündeme gelen Merih Demiral'a Almanya'da yayın yapan Bild gazetesi saldırdı.

Merih Demiral'ın bozkurt işaretine Alman gazetesinden skandal yorum

ALMAN BILD'DEN SKANDAL YORUM

Merih Demiral'ın sevinci için "Faşist Kurt selamı" başlığını atan Alman gazetesi, kendi yakın tarihlerini unutarak milli futbolcumuzun yaptığı hareketi "Aşırı sağcı kutlama" şeklinde yorumladı.

MERİH'TEN AÇIKLAMA

Öte yandan Merih Demiral, maçtan sonra yaptığı açıklamada büyük yankı uyandıran gol sevinci için, "Manası, gol sevincinde öyle yapmam tribünlerde de gördüm. Hepimiz Türküz, Türk olmaktan da gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. Gayet normal, Türk taraftarlarımız da bizimle gurur duyuyor. İnşallah yapmaya devam ederiz. Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı Bild Gazetesi Merih Demiral Avusturya Almanya Türkiye Bild Spor Haberler

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını 'emsali olmayan en yüksek riskli maç' olarak belirledi

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin kanun teklifi TBMM'de! Artık birden fazla maaş alamayacaklar

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin kanun teklifi TBMM'de! Artık birden fazla maaş alamayacaklar

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

500

Yorumlar (17)

İsmail oruç :

Olumsuz yorum yapanlar Bozkurt işaretinden kimlerin rahatsız olduğuna iyi baksınlar,merihin attığı ikinci goldeki yükselişi,golden sonraki sevinci içindeki aşırı vatan sevgisinin göstergesidir.o sevginin gücü Allahın izniyle milyonları mutlu etti,defansdaki çırpınışıda golleri kadar değerliydi.

227
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ne demelerini bekliyordunuz onlar size böyle bir durumda nazi selamı verse ne olacaktı ...olayları taraf tutarak gerçekçi şekilde değerlendiremezsiniz olanları doğruları gerçekleri anlayabilmek için olaylara tarafsız gözle bakmalıyız hatalarımızı yalnışlarımızı bize karşı yapılan haksızlıkları,yalnışları doğru olarak ancak o şekilde anlayabiliriz

60
137
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Her şeyi her hareketi siyasi algılamaya gerek yok. Elini kaldirsa başka bir mesaj asker selamı verse başka kurt işareti yapsa başka. Ne var bunda Türk ün yuzlerce yıldır sembolü kurt. Herkes ırkçılık yaparken birşey yok ama kendi ırkının sembol işaretini yapınca rahatsız oluyorlar nedense. Çok ta iyi yapmış helal olsun korkusuz cesur çocukmuş. Gurur duyduk.

yanıt59
yanıt11
Yalniz İnsan:

Haklılar. Ve bir daha milli takım maçını izlemeyeceğim.

34
160
yanıtYanıtla
Tuna:

git barbie izle

yanıt87
yanıt14
Vatansever:

Sen git Tom ve Jerry izle senin yaşına uygun değil bu işler

yanıt57
yanıt9
Yilbay Budak:

Çokta umurumuzda ….

yanıt4
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Almanlar haklı çünkü Türkiye'de bile yanlış yorumlara sebep olan bu iseretin gerrcekte siyasi olmayıp ve sadece Türk milletinde masumhane bir selamlaşma işareti olduğunu bilmeyebilir. Veya Türkiye'de istismar edilen bir işareti aklınca oda istismar etme yolunu seçmiş olabilir. İşin gerçeği kullananda kullanmayanda bu masum selamlaşma işaretini yanlış değerlendirmesi de bu duruma sebeptir.

36
96
yanıtYanıtla
Ahmet Sahin:

Buna almanların karışmasına ne demeli ?

yanıt67
yanıt14
Erkan SEZGİN:

Sabuncular mı söylemiş bunu

57
9
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title