Haberler

Merih Demiral için istenen ceza ortaya çıktı

Güncelleme:

Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatıldı. UEFA'nın İsviçreli bir müfettiş görevlendirdiği ve bu müfettişin Demiral için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu belirtildi. Ancak TFF, "Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi" şeklindeki haberleri yalanladı ve savunma süresinin devam ettiğini bildirdi.

EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenen A Milli Takım'da goller Merih Demiral'dan gelmişti. Demiral'ın attığı gol sonrası bozkurt işareti yapmasının yankıları ise sürüyor.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılmıştı. UEFA tarafından disiplin soruşturulması başlanan hareketle ilgili istenen ceza da belli oldu.

2 MAÇTAN MEN EDİLMESİ İSTENİYOR

Milliyet'in haberine göre UEFA, Merih Demiral'ın dosyası için İsviçreli bir müfettiş görevlendirdi. Müfettişin, Merih Demiral için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu ifade edildi.

TFF YALAN HABERLERİ YALANLADI

TFF'den yapılan açıklamada, "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" denildi.

NE OLMUŞTU?

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Avusturya maçında kaydettiği gollerin ardından sevincini bozkurt işareti yaparak göstermişti. Yaptığı harekete ilişkin maç sonu konuşan Demiral "Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

Merih'in bu hareketi büyük ses getirirken Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, bu gol sevincini hedef alarak UEFA'dan yaptırım istemişti. UEFA ise milli futbolcumuz hakkında 'uygunsuz hareket' sebebiyle soruşturma başlatmıştı. UEFA'dan yapılan açıklama şu şekildeydi, "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya- Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merih Demiral Avusturya Türkiye Spor Dünya Haberler

Maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekliye ek zam yapılacak

Maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekliye ek zam yapılacak

Hafta sonu eğlencesi felaketle noktalandı! İki iş insanı da artık hayatta değil

Hafta sonu eğlencesi felaketle noktalandı! İki iş insanı da artık hayatta değil

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Bakmadan Geçme

KYK ÜCRETSİZ KONAKLAMA BAŞVURUSU AÇILDI 2024 | GSB Seyahatsever Projesi nedir, nereden başvuru yapılır? Seyahatsever Projesine nasıl başvuru yapılır? TERS YÜZ 2 İZLE | Ters Yüz (Inside Out) konusu ne? TERS YÜZ HD İZLEME LİNKİ EMEKLİYE EK ZAM YAPILACAK MI? En düşük zamlı emekli maaşı ne kadar olacak? SSK, BAĞ-KUR emeli maaşlar kaç TL? Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Emekli zammı ne kadar olacak? Ek zam ücreti ne zaman yatırılacak? Fransa'da seçimi kim kazandı? Melenchon kimdir? Jean-luc Melenchon kaç yaşında? Okullar ne zaman açılacak? 2024-2025 Eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Yaz tatili ne zaman bitecek? DOLAR KAÇ TL? 8 Temmuz Pazartesi güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları! Dolar, euro, sterlin ne kadar? GRAM ALTIN NE KADAR? 8 Temmuz gram altın fiyatı | Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? Özkan Uğur ne zaman öldü? Özkan Uğur kaç yaşında öldü, neden vefat etti, hastalığı nedir? İsmail Keleş kimdir? Paris Olimpiyatları Milli atıcı İsmail Keleş kaç yaşında, nereli? Paris Olimpiyat oyunları ne zaman başlayacak? 2024 Paris olimpiyatlarına Türkiye'den kaç sporcu katılacak? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Aile destek yardımı uzatıldı mı? Aile destek paraları Temmuz'da yatacak mı? E- DEVLET LİNKİ Metin Akpınar'ın kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın babalık davası ne oldu? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz 2024 hangi güne denk geliyor? A MİLLİ TAKIM İstanbul'a döndü mü? A MİLLİ TAKIMINDAN İLK KARELER
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü tekne tatilinde dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü tekne tatilinde dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (34)

SELÇUK GÜNDOĞDU:

BİR ÜLKENİN SEMBOLÜ BAYRAKTIR,İŞARET BELLİ ZÜMRELERİ İLGİLENDİRİR,KEZA HER ZÜMRENİN KENDİNE GÖRE BİR İŞARETİ OLABİLİR,ANCAK BU ZÜMRELERİN ORTAK DEĞERİ AY YILDIZDIR,BEN MİLLİ FORMA ÜZERİNDE BİR BOZKURT İŞARETİ GÖREMEDİM YA DA BAŞKA BİR İŞARET,O YÜZDEN KİMSENİN GÜCÜNE GİTMESİN MERİHİN YAPTIĞI ÜLKEYE MAL OLAMAYACAK KADAR ZÜMRESELDİR,EVET BİR DEĞERDİR AMA SINIRLI BİR DEĞER,BİZ GLOBAL ANLAYIŞI BIRAKIP MAHALLİ ANLAYIŞA DÖNERSEK YANLIŞ YOLDAYIZ DEMEKTİR,GERİ KALMAYI BIRAKALIM ARTIK

86
142
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Tarihini bilmeyen ve sahip çıkmayan milletler yok olmaya mahkumdur.. ve sana sözüm birde büyük harflerle yazi yazmak ciddiyetten uzaktır. Resmi yazismalarda ise asla ciddiye alınmaz.

yanıt74
yanıt30
Ertan:

Selçuk Bey, ilk önce saygı gereği büyük harfin ne anlama geldiğini bir araştırın, daha önemlisi her insan tarihini bilmeli ki geleceğine yön versin. Saygılar.

yanıt43
yanıt8
Demir Acer:

Sana koyulan ismi tasiyamadigin açıkça belli yazik olmuş,

yanıt27
yanıt6
Ertan Demirel:

Su anki Bayragimiz olmasaydi Bozkurt sembolü tasiyan bir bayragimiz olacagindan haberin varmi?

yanıt14
yanıt5
osman Öztürk:

Selçuk kusura bakma ama sen bu konularda çok cahilsin.Fransa'nın maçlarını seyrederken bi dikkatli bak.Kac tane horoz kıyafeti giymiş seyirci var.Horoz da Fransanın sembolüdür.Aslindaxher ülkenin bir sembolü var zaten bu türden.Bozkurt da Türk Milletinin sembolüdür.Bizden daha çok dünyaTürklügü arasında daha yaygındır.Iranın Tepriz şehrinin takımı olan Traktör Sazi'nin her maçında 40 bin Azeri Türk'ü bozkurt işareti yapar.

yanıt10
yanıt5
sinan sarıkaya:

Ceza almayı hak etti. Siyasetle, siyasi mesaj ve işaretlerle ne işin var. Futbolcusun yapacağın en iyi iş futbolunla mesaj vermek olur. Futbol sahaları siyaset arenası olursa hesaplaşma, kapışma ve cinayet yerlerine döner. İleride milletvekilliği yada futbol federasyonunda yerini garantiledi. Bu memlekette işler bu şekilde yürüyor maalesef. Deniz Naki örneği var: "bozduğun kantar bir gün seni de tartar".

72
126
yanıtYanıtla
T.C. GÖKBÖRÜ:

Sen boşver kantarında aşkın neslin ne senin

yanıt40
yanıt30
Ertan:

Sinan Bey, geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Bozkurt sembolünü siyasi mesaj olarak biliyorsan tarihini biraz okuman tavsiyemdir. Selamlar.

yanıt25
yanıt12
Ertan Demirel:

Hadi oradan

yanıt2
yanıt7
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title