Haberler

Mario Balotelli, Serie A'ya geri döndü

Güncelleme:

Serie A'ya geri dönen Mario Balotelli'nin yeni takımı ve maaşı belli oldu. Son olarak Adana Demirspor forması giyen deneyimli futbolcu, İtalyan ekibi Genoa ile anlaşma sağladı. Balotelli'nin sözleşmesinin sezon sonuna kadar olacağı ve maaşının 250-300 bin euro arasında olacağı belirtildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Genoa, son olarak Adana Demirspor forması giyen deneyimli futbolcu, Mario Balotelli için geriye sayıma geçti. İtalyan ekibi, 34 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağladı. Balotelli, Genoa'ya sezon sonuna kadar imza atacak.

Adana'daki ikinci serüvenini 1 Temmuz'da noktalayan İtalyan forvet, ülkesine geri döndü. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Balotelli, Genoa ile anlaşma sağladı. Haberde tecrübeli golcünün sözleşmesinin sezon sonuna kadar olacağı vurgulandı.

250-300 BİN EURO MAAŞ ALACAK

Yine haberde Balotelli'nin maaşının 250-300 bin euro arasında olacağı ve oyuncunun sözleşmesinde performans bonuslarının da yer aldığı belirtildi.

Mario Balotelli, Serie A'ya geri döndü
Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Adana Demirspor Mario Balotelli Balotelli Adana Yaşam Spor

Rojin'in cansız bedenini bulan işçi konuştu

Rojin'in cansız bedenini bulan işçi konuştu

Kredi kartlarından Savunma Sanayii Fonu'na kesinti içeren yasa teklifi geri çekildi

Tartışma yaratan yasa teklifi geri çekildi! Kredi kartlarından kesinti yapılmayacak

18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin'in cansız bedeni bulundu

Rojin'den acı haber geldi

Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

Ayşenur'un babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title