Haberler

Maçtan saatler sonra ortaya çıktı! İsmail Kartal, boş salona açıklama yapmış

Güncelleme:

Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın maç sonu basın toplantısında boş salona konuşma yaptığı görüldü. Kartal'ın o anları kısa sürede viral oldu.

Süper Lig'in 35. haftasında dün akşam deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın basın toplantısı gündeme damga vurdu.

"BOŞ SALONA KONUŞMUŞ"

Maçtan sonra ortaya çıkan görüntülerde ise deneyimli antrenör İsmail Kartal'ın konuşma yaptığı salonun boş olması dikkatlerden kaçmadı. Onlarca koltuğun neden boş olduğu ise de büyük merak konusu oldu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde;

"SORUMLULUK BANA AİT"

"Bugün maça iyi başladık, aslında çok da iyi başlamadık ama ilk devre birkaç net pozisyonumuz vardı. Değişiklerle daha baskılı, daha oyunumuzu etkinleştirerek maçı kazanmayı hedefledik. Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane net pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Çok üzgünüz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sadece golü bulamadık.

"HALA YARIŞIN İÇİNDEYİZ"

Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Üzgünüz, yolumuza devam ediyoruz. Matematiksel olarak son maça kadar elimizden geleni yapacağız."

Haberler.com / Betül Cirit - Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (12)

gökhan Mermer:

spor kamuoyu bu maç sonrası ismail kartal açıklamasını beklerken salonda basın mensubu olmaması skandaldır, rezilliktir. Peki basın neden orada yok ? emir mi almışlar soru sormamak için yoksa protesto mu etmişler ? yok mu açıklayacak bir gazeteci ?

45
12
yanıtYanıtla
Oliver:

İsmail Kartal gitmelerini beklemiş olabilir mi acaba soru almamak için??? Maç sonu açıklamasını yapması gereken zamandan saatler sonra yaptı.

yanıt42
yanıt2
Amokachi:

Gökhan Bey, ben size söyleyeyim. Basın toplantısını yapacak olan kişiler, toplantıdan önce soru alıp almayacaklarına dair bir ön bilgi verirler. Basın toplantısına katılacak basın mensupları, soru alınmayacağı bilgisini önden aldıklarında, toplantıya katılmazlar ve bu haklarıdır. Dolayısıyla burada ayıp, soru soramayacakları bir toplantıya katılmayan basın mensupları değil; soru almaktan kaçınan Fenerbahçe teknik ekibinindir.

yanıt36
yanıt0
gökhan Mermer:

spor basınında olmayan bilgiyi buradan öğrenmek güzel oldu, teşekkürler beni ve merak edenleri aydınlatan cevaplar için.( amokachi )

yanıt1
yanıt1
Nail Şirin:

Maç biter bitmez soyunma odasının kapısından içeri girmeden basın mensuplarının tribünden inme süresini hesaplayarak hızlıca gidip boş salona konuşup çıkmış kendileri. Gelebilecek sorulardan kaçmış yani

yanıt0
yanıt0
Zengin Mutlu:

İsmail kartal çok efendi bir adam Galatasaraylı olarak söylüyorum bunu algı operasyonlarının kurbanı oldu adamı böyle moralsiz görünce üzüldüm hatta şampiyon olsa ilk defa fenerin şampiyon olmasına hoca için sevinebilirim

22
23
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Çok yazık bizim İsmail alzheimer hastalığına yakalanmış

14
7
yanıtYanıtla
Orhan Karakisla:

ah ismail ah senin suçun yok suç seni oraya getiren kişiler ..en kaliteli kadro kuruldu bu kadroyada en kaliteli hoca gerekiyordu ..ne yapsın ismailcik gucü yetmedi onun suçu yok yüklenmeyin..elinden gelen bu oyun planını bu kadar biliyor...ismailcim sen ptt lige git orada sanki biraz daha sansın var gibi hele 2 lige gidersen orda star olursun

5
3
yanıtYanıtla
Erkin Jumayev:

Yariş bitti

6
2
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

Basını azarlayan başkan düşünsün

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title