Haberler

Macaristan Teknik Direktörü Rossi: Türkiye maçı önemli bir prova olacak

Güncelleme:

Macaristan A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Marco Rossi, Türkiye ile oynayacakları hazırlık maçının Avrupa Şampiyonası için önemli bir prova olacağını belirtti. Rossi, Türkiye'nin modern ve agresif bir futbol oynadığını ve büyük bir sürpriz yapabileceğini söyledi. Macaristan kalecisi Peter Gulacsi ise Türk Milli Takımı'nın son dönemde geliştiğini ve güçlü bir ekip olduğunu ifade etti.

Hazırlık maçında yarın sahasında Türkiye'yi konuk edecek Macaristan A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Marco Rossi, Türkiye ile oynayacakları karşılaşmanın, katılacakları Avrupa Şampiyonası için çok iyi bir prova olacağını söyledi.

Marco Rossi, karşılaşmanın oynanacağı Puskas Arena'da düzenlenen basın toplantısına kaleci Peter Gulacsi ile katıldı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı yakından tanıdığına dikkati çeken Rossi, "Montella Türkiye'de göreve geldiğinden bu yana çok iyi performans gösteriyor. Türkiye çok modern ve agresif bir şekilde futbol oynuyor. Çok yetenekli ve ofansif oynayan oyunculara sahipler. İtalyan teknik direktörler için bu tutku çok önemli. Biz bu maçı önemli bir test olarak görüyoruz. Katılacağımız Avrupa Şampiyonası için önemli bir prova olacak." dedi.

Rossi, "Türkiye ve Macaristan EURO 2024'de sürpriz yapabilir mi?" sorusuna, "Macaristan 1950'de altın jenerasyonu yaşadı. Ondan sonra da zaman zaman iyi performanslar gösterdi. Son olarak 1986'da Dünya Kupası'na katıldık. Bu Avrupa Şampiyonası'nda Macaristan ve Türkiye sürpriz takımlar olabilir. Özellikle Türkiye'den bahsediyorsak Türkiye büyük bir sürpriz yapabilir. Macaristan için ise böyle bir başarı için çok iyi performans göstermemiz gerek." yanıtını verdi.

Peter Gulacsi: "Çok büyük bir tutkuyla oynamayı planlıyoruz"

Macaristan Milli Takımının kalecisi Peter Gulacsi ise yarın tutkulu bir futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini vurgulayarak, "Türk Milli Takımı son dönemde çok gelişti, özellikle Montella'nın takımın başına geçmesinden sonra. Türkiye çok güçlü bir ekip. Son dönemde Türkiye, çok disiplinli ve iyi bir görüntü veriyor. Kulübüm Leipzig ile Beşiktaş'a karşı oynadım. Türk Milli Takımı'nda da çok yetenekli oyuncular var. Bundesliga'da da çok fazla Türk oyuncu var. Türk futbolu hakkında oldukça bilgi sahibiyim." değerlendirmesinde bulundu.

Gulacsi, "Macaristan ve Türkiye'nin yenilmezlik serileri var. Yarın bu serilerden biri bozulur mu?" sorusuna, "Son yıllarda Macaristan olarak Türkiye'ye karşı çok maç oynadık. Yarınki maç bambaşka olacak. Çok büyük bir tutkuyla oynamayı planlıyoruz. Antrenmanlarda uyguladığımız sistemi uygulamaya çalışacağız. Yarın da kazanmak için elimizden geleni yapacağız." yanıtını verdi.

Deneyimli file bekçisi, EURO 2024'de Almanya, İsviçre ve İskoçya ile mücadele edecek Macaristan'ın gruptan çıkma şansının sorulması üzerine ise "Avrupa Şampiyonası'nda kolay bir grup yok. Her takım çok güçlü ve yetenekli. Bizim grubumuzda üç farklı tarzı temsil eden takım yer alıyor. Almanya çok agresif bir takım, İsviçre çok modern bir futbol oynuyor, İskoçya'da Premier Lig'de oynayan çok yetenekli oyuncu var. Bu ay iki hazırlık maçımız var, haziranda bir kampımız var. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

A Milli Futbol Takımı Marco Rossi Macaristan Türkiye Futbol Spor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title