Haberler

Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün menajerleri, transfer iddialarına son noktayı koydu

Güncelleme:

Rus kulüplerinden Spartak Moskova, Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için toplam 20 + 2 milyon euro teklif sunmuştu. İki futbolcunun da sarı-kırmızılı takımdan ayrılması gündemdeyken menajerlerinden açıklama geldi. Kerem'in menajeri William D'Avila, "Kerem, Spartak Moskova'ya transfer olmayacak" sözleriyle transfere kapıları kapattı. Köhn'ün menajeri Ömer Uzun ise "Derrick şu anda Galatasaray'da kalmayı tercih ediyor. Spartak Moskova'nın teklifi hakkında bir bilgim yok" dedi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün Rus kulüplerinden Spartak Moskova'ya transfer olması gündemdeydi. Taraflar arasında bir süredir görüşmeler sürerken, her iki futbolcunun menajerlerinden de konuyla ilgili açıklama geldi.

KEREM RUSYA'YA GİTMEYECEK

Sport-Express'e konuşan Kerem'in menajeri William D'Avila, Spartak Moskova'ya kapıları kapattı. D'Avila, "Kerem, Spartak Moskova'ya transfer olmayacak" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün menajerleri, transfer iddialarına son noktayı koyduKerem Aktürkoğlu

KÖHN TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

Match TV'ye açıklamalarda bulunan Köhn'ün menajeri Ömer Uzun ise "Derrick şu anda Galatasaray'da kalmayı tercih ediyor. Spartak Moskova'nın Galatasaray'a yaptığı teklif hakkında bir bilgim yok" dedi.

Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün menajerleri, transfer iddialarına son noktayı koyduDerrick Köhn

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, konu hakkında yaptığı açıklamada "Transfer döneminin başlangıcında 3 tane eksik nokta tespit ettik. Şu amaçtayız; geçen sene şampiyon olmuş, başarılara imza atmış, rekorlar kırmış bir kadromuz var. Öncelikle bu kadroyu muhafaza etmek üzere teknik ekibimizle, yönetim kurulumuzla bunun kararını aldık. Geçen seneki bazı bölgeleri kuvvetlendirmek için 3 nokta tespit ettik. 3 Ağustos itibarıyla bu 3 transferi bitirdik. Transferin bitmesine 1 aydan fazla zaman var. Bu zamanı da kullanmak istiyoruz. Galatasaray'ın kadrosu çok değerli bir kadro, bunu herkes biliyor. Teklifler gelebilir. Tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Yeni dönemde fırsat transferleri çıkabilir. Hem Avrupa'ya hem Süper Lig'e hazır vaziyette bekliyoruz. Süreci değerlendirmek gerektiği zaman, Galatasaray'ı yönetenler bu süreci değerlendirmek zorunda olabilirler. Hiç kimse merak etmesin. Geçen sene şampiyon olan kadro aynen devam edecek. İhtiyaç duyulan bölgelere transferleri yaptık." ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn ikilisine talip oldu. Rus devi, iki oyuncu için toplam 20 + 2 milyon euro teklif sundu. Kısa süre önce gelen Spartak Moskova'nın teklifinin 13 milyon euro'luk kısmının Kerem Aktürkoğlu, 7 + 2 milyon euroluk kısmının ise Köhn için olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Spartak Moskova Spartak Moskova Galatasaray Galatasaray Ömer Uzun Moskova Futbol Spor

Gelen son ihbar da asılsız çıktı! Narin Güran'dan 18 gündür haber yok

Gelen son ihbar da asılsız çıktı

Fitch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum: 2024'te bunu yapan tek ülkeyiz

Fıtch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi: Dört yıl daha devam etme gücü kalmamıştır

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

500

Yorumlar (7)

MUSTAFA ALİ_5635:

GERİSİNİ CİNCON DÜŞÜNSÜN.....

4
14
yanıtYanıtla
Veysel null:

Son 4 lig maçının 3 ünde kaybetmek çok mu acıttı la seni? Galatasaray ı 6-7 senedir Sami yende yenememek ama Galatasaray ın geçen sezon Tüpraş da evinizde kazanması çok mu acıttı?

yanıt4
yanıt1
Veysel null:

Galatasaray ın Avrupa da ortaya koyduğu müthiş oyundan belli, orda da mı TFF vardı. Üstelik febe nin 6-1 salıncakçı jk nin saçma sapan takımlardan 5-0 yediğini de unutmadık. Az ağlayın be kardeşim hahahahaha

yanıt3
yanıt2
Orhan Karakisla:

yavaş yavaş dağılmaya başladılar bütün destekleri gitti şimdi maclar sahada oynanacak masa başı oyunlar yok ya beyler kıvırmaya başladı

3
13
yanıtYanıtla
Veysel null:

Şampiyonlar Ligi'nde de mi TFF vardı? Avrupa da akla kara ortaya çıkıyor. Galatasaray Bayern Münih ve Manchester United in olduğu grupta 5 puan aldı. Siz naptınız? nordstjland denilen adı bilinmeyen takımdan 6-1 clubbrug den de 5-0 yediniz. Maçlar sahada oynanmıyor doğru eğer oynansa GS febe ye ve salıncakçı jk ye fark atardı lig maçlarında ;)

yanıt4
yanıt1
Veysel null:

Öyleyse Galatasaray ın jk ye sadece 1 golle şampiyonluk kaptırdığı 2021 senesinde de maçlar sahada oynanmıyordu masa başı oyunlar vardı yoksa GS 1 golle şampiyonluk kaybetmezdi. Asıl o sene ve 2016 da masa başı oyunlar vardı ve maçlar aslında sahada oynanmıyordu.

yanıt3
yanıt1
emrah okatan:

kerem acilen gitsinn acilennnn yok bu adamdan topçu olmaz diğer yorunlara gelince ağlamayın ve kardeşim yada ağlayın çok komik duruyorsunuz:))

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title