Haberler

Kardemir Karabükspor Moral Arıyor

Kardemir Karabükspor Basın sözcüsü Ziya Alak, son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen takımın düşme potasında olmadığını belirterek, "Bu kent bu takıma sahip çıkmalı."

Kardemir Karabükspor Basın sözcüsü Ziya Alak, son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen takımın düşme potasında olmadığını belirterek, "Bu kent bu takıma sahip çıkmalı. Daha önümüzde 10 maçımız var. Dolayısıyla çok karamsarlığa kapılmamak lazım" dedi.

Kardemir Karabükspor hafta sonunda sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'ndaki antrenmanda futbolcular çift kale maç yaptı. Antrenmanda oyuncuların hırslı göründü. Son haftalarda alınan mağlubiyetlerin üzüntü yarattığını belirten Alak, "Son haftalarda bir türlü başarıyı elde edemedik. Buna ister 'Geçmişte büyük takımlara karşı alınan puanların takım üzerindeki rehaveti', ister takımdaki 'Nasıl olsa düşmeyiz düşüncesinin hasıl olması' deyin. Ama bunlar bir kenara atılacak ve Eskişehirspor ile yapacağımız maçta bu çocuklar kendi güçlerini ortaya koyacaklar ve sahadan özlemle beklediğimiz puan ya da puanlarla ayrılmayı bilecekler" diye konuştu.

Karabük halkının takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Alak, Karabük'ün takımına sahip çıkması gerektiğini, önlerinde 10 maç bulunduğunu, bugünkü puan cetveline göre düşme tehlikesinde olmadıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla çok karamsarlığa kapılmamak lazım. Teknik heyetin ve futbolcuların puan alamamanın bir takım sıkıntıları ve stresleri var. Bu öğrencilik dönemleri için de böyledir. Sınavlar başarısız geçtikçe bir dahaki sınavı nasıl başaracağım, başaramayacağım düşüncesiyle kendisini sıkıntıya sokar. Futbolcularımızında böyle bir sıkıntı içerisinde olabileceklerini düşünüyorum. Ama var güçleriyle mücadele ettiklerinde başaramayacağı, yenemeyeceği bir takım olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu takım geçmişte dört büyüklerden deplasmanda puan almayı bildi. Bu takım bunları becerebilecek kalitede ve donanıma sahip. O yüzden kendi sahamızda Eskişehirspor'u niye yenemeyelim"

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Ziya Alak Spor

Yol tartışması kanlı bitti: Baba, oğul ve gelin av tüfeğiyle öldürüldü

Baba, oğul ve gelin öldürüldü

Bakan Yerlikaya, Narin cinayetini soran muhabire 'sus' işareti yaptı

Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire ilginç tepki

Ankara - Hakkari seferini yapan uçak pistten çıkarak çamura saplandı

Ankara'dan havalanan uçak, iniş sırasında çamura saplandı

Kadın yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Zorba müdürün bileti kesildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });