Haberler

Jayden Oosterwolde'den Galatasaray iddialarına bomba yanıt

Güncelleme:

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Jayden Oosterwolde ile ilgilendiği iddialarına Oosterwolde'den yanıt geldi. Hollandalı futbolcu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ''asla'' ifadesini kullanarak bu iddiaları yalanladı. Oosterwolde, paylaşımında ayrıca RAMS Park'ta yaptığı gol sevincini de kullandı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın Jayden Oosterwolde ile ilgilendiğine dair çıkan haberler üzerine Hollandalı futbolcudan flaş bir paylaşım geldi.

"ASLA"

Oosterwolde paylaşımında "asla" ifadesini kullandı. Oosterwolde yaptığı paylaşıma RAMS Park'ta yaptığı gol sevincini de ekledi.

İşte o paylaşımlar;

Jayden Oosterwolde'den Galatasaray iddialarına bomba yanıt

Jayden Oosterwolde'den Galatasaray iddialarına bomba yanıt

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Medya Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (26)

Veysel null:

Davinson,Abdülkerim, Nelsson gibi profesyonel starlar varken Galatasaray bu amatörü neden istesin? Bir de kendi kendine tribe girmiş. GS febe den bir defansci alırsa sadece Ferdi yi alır gerisi amatör

86
194
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

fenerlilerin kendini sevindirme şekli bu olsa gerek, bunu ne isteyen var ne de soran ama kendi kendine gelin güvey olabiliyor..

34
83
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Derken yorum yazanların sadece cinconlu olduğunu görmek :))

yanıt73
yanıt24
Veysel null:

Sinan meydan yoruma GS liler yazacak neden biliyor musun? Amatöre amatör olduğunu hatırlatmazsan kendini efsane sanar. Bu yüzden amatöre amatör olduğunu unutturmayacaksın. hahahahahaa

yanıt20
yanıt36
Murat Karahan:

Dedi FB nin yedek forvetini alabilmek için binbir türlü taklalar atan takımın taraftarı

yanıt29
yanıt12
Veysel null:

Dedi "Aslında biz Dzeko dedeyi oynatmicaktik batshuayi yerine, batshuayi ye Dzeko yerine şans verseydik daha çok gol gelirdi, as forvet batshuayi olmalıydı hata yaptık" diye kendisine sitem eden takımın taraftarı Murat. hahahahahahaha

yanıt10
yanıt9
Murat Karahan:

Beyniyle düşünmek yerine farklı yerleriyle düşünen veysel efendi bol keseden sallamış yine. Bir futbolcunun yedek olup olmayacağına taraftar değil TD karar verir. Batshuai fbnin yedek santraforuydu. Almak için gözünüzü yırttınız. Senin tabirinle Ha Ha Ha:)

yanıt9
yanıt9
Nuri Aga:

La olum çağırsalar koşa koşa gelir laaa. Niye şampiyon olacak sonunda fenerde en fazla rüya görür

yanıt11
yanıt6
Veysel null:

Murat her şey kabak gibi ortada boşuna çırpınma. batshuayi sizin Dzeko dan daha atik daha çevik daha iyi bir oyuncu. Ama buna rağmen ben yine de batshuayi yi de Dzeko yu da beğenmiyorum. Zaten bu yüzden ikinci yedek forvet olmaya geliyor GS ye. Carlos vinicius tan daha iyi sonuçta. Yedek forvetinizi alıp da kendimize yedek forvet yapmıyoruz sonuçta bizde de yedek olacak. burdan da belli oluyor kimin farklı yerleriyle düşündüğü ;)

yanıt5
yanıt3
Veysel null:

Yani anlayacağın bir nevi fenerin as forvetini alıp kendimize yedek forvet yapıyoruz. hahahaha

yanıt7
yanıt5
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title