Haberler

İlk haftadan ortalık karıştı! Trendyol 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Pendikspor maçına çıkmadı

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor, Pendikspor ile oynayacağı maçta sahaya çıkmadı. Hakem Ömer Faruk Gültekin tarafından iptal edilen karşılaşmayla ilgili son kararı TFF verecek.

Trendyol 1. Lig'de oynanması planlanan Yeni Malatyaspor - Pendikspor mücadelesi, Yeni Malatyaspor'un sahaya çıkmaması sebebiyle iptal edildi.

YENİ MALATYASPOR MAÇA ÇIKMADI

Ümraniye Stadı'ndaki karşılaşma için Pendikspor sahaya geldi ancak Yeni Malatyaspor takımı sahada yer almadığı için seremoni gerçekleştirilemedi. Pendiksporlu oyuncular karşılaşmanın başlama saati olan 19.15'e kadar sahada kaldı. Malatyaspor takımı sahaya çıkmayınca hakem Pendiksporlu oyuncuları soyunma odasına gönderdi.

İlk haftadan ortalık karıştı! Trendyol 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Pendikspor maça çıkmadı

SON KARARI TFF VERECEK

Konuyla ilgili Pendikspor'dan yapılan açıklamada, "Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında oynanması gereken Yeni Malatyaspor karşılaşması, rakibimiz sahaya çıkmadığı için maçın hakemi Ömer Faruk Gültekin tarafından iptal edilmiştir. Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor Malatyaspor Pendikspor Pendikspor Trendyol Futbol Spor

Narin'in babası amcası Salim Güran mı? DNA testinin sonuçları çıktı iddiası

Narin'in babası amca Salim Güran mı? DNA testinin sonucu çıktı

Sıra merdivenden düşerek ölen ablaya geldi! Narin'in anne ve babasına şüpheli olayı soracaklar

Sıra merdivenlerden düşerek öldüğü söylenen ablaya geldi

Narin Güran neden öldürüldü? Ortada 3 büyük şüphe var

Narin neden öldürüldü? Ortada 3 büyük şüphe var

Otomotiv devinden önemli karar! İlk kez fabrika kapatacak

Otomotiv devinden önemli karar

500

Yorumlar (5)

Deniz Bakırtaş:

Nasıl bir haber bu. Takım sahaya çıkmamış ama neden çıkmamış. Bununla alakalı bi kaç cümle yazsaydınız

36
0
yanıtYanıtla
Emre Büyükay:

Deprem felaketinden sonra takımı toplayamamışlardır. Maddi destek beklentisi karşılanmadığı için takımı toplayamamış olabilirler.

29
5
yanıtYanıtla
Mehmet Arı:

herşey perişan durumda ne takım var ne stat ne tesis kaldı kimse boş yapmasin

yanıt19
yanıt4
Furkan:

Malatya başkanı kendini uyanık sanıyor. Takımı toplamak için hiç ama hiçbirşey yapmadı. Bir Malatyalı olarak ben iğne ucu kadar çaba sarf ettiğini görmedim. Orayı hal eden diğer takımlar katılsaydı keşke lige

21
3
yanıtYanıtla
Sedat DOĞAN:

Memleket yok oldu, ben Malatyalı yım. Ortada takım kalmadı ki sahaya çıkabilsin. Kulüp zor günler geçiriyor. Millette forma alacak atkı alacak parayı bırak stada otobüsle gidecek para yok. Belediyeden kaynak ayrılmıyor çünkü o kadar çok para harcanacak yer var ki futbol a daha sıra gelmedi. Ben Pendik spor adına üzgünüm. Keşke olayların iç yüzünü görebilselerdi takıma hak verirlerdi. Oyuncu bile yok kulüpte. Allah yardım etsin Malatya halkına ama akp yönetimine oy vermeye devam ederlerse Allah yardım bile etmezsin. Canı gönülden söylüyorum.

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title